Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Reizen & Safari’s

Wandel Safari

Wandel Safari’s

Een wandelsafari als onderdeel of thema van safari

Wil je de spanning opvoeren op safari dan zijn er talloze manieren om dat te doen, één daarvan is de wandelsafari. Onder begeleiding van een bewapende ervaren ranger kom jij achter de geheimen van de bush. Je bent hier niet gebonden aan de limitaties die een voertuig soms met zich meebrengt en je komt op plekken waar je anders niet snel zou komen. Een wandelsafari kun je laten terugkomen als onderdeel van je safari of je kunt voor een meerdaagse wandel-safari kiezen. Slaap onder de blote sterrenhemel in een afgeleden camp of lodge en val in slaap met het geluid van de wilde dieren om je heen.

Lees meer

 

Tijdens een wandelsafari ga je op toch samen met ervaren rangers, achter de sporen van bepaalde dieren aan zoals groepen buffels bij een waterpoel terwijl je onderweg door talloze vogels en primaten wordt begroet. Onze rangers zorgen voor je veiligheid en comfort. Eenmaal teruggekomen in de lodge of camp, is het genieten van een versgekookte maaltijd boven het open vuur en een heerlijke nachtrust onder de frisse lakens.

 

Wij weten de beste plekken in Oost- en Zuid-Afrika te vinden voor onze wandelsafari’s en deze plekken zijn een paradijs voor wilde dieren. Toch zul je merken dat je juist op wandelsafari ook heel veel kleine dieren en momenten meemaakt die je anders ervaart in een voertuig. Hierbij kun je denken aan kleine insecten die je tegenkomt, de details van prachtige bloemen en de geluiden van de omgeving zonder een ronkende motor. Daarnaast kom je in contact met de lokale bewoners zoals een lokale herder van een gebied en dat zorgt voor een diepere connectie met het land. Tel daar de gesprekken met je lokale gids bij op en je hebt er een vriendschap voor het leven bij.

 

Ontdek bij ons waar je heen moet voor de beste wandelsafari’s zoals een trekking naar gorilla’s en chimpansees in Oeganda of Rwanda of juist een meerdaagse trekking door de bush. Wij helpen je graag met een wandelsafari op maat, als onderdeel van je reis of als thema voor je volgende safari.

Lees minder

Wandel Safari’s

Bekijk onze Wandel Safari’s