Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Reizen & Safari’s

Avontuurlijke Safari

Avontuurlijke Safari’s

Ervaar avontuurlijk Afrika

Het is voor ons moeilijk voor te stellen in westerse landen zoals Nederland en België, dat er in Afrika nog altijd uitgestrekte stukken wildernis zijn waar je het avontuur tegemoet gaat. Onze avontuurlijke reizen in Afrika combineren niet voor de hand liggende bestemmingen met bijzondere activiteiten. Denk aan een wandelsafari met de Big 5 in het prachtige South Luangwa in Zambia of vlieg naar de verscholen lodges in de meest afgelegen reservaten in Tanzania.

 

Kom oog in oog te staan met de tienduizenden migererende gnoes in een mobiel tentenkamp, beklim de Kilimanjaro of observeer de zeer bedreigde berggorilla’s van Oeganda en Rwanda.

Lees meer

 

Een avontuur hoeft niet altijd inlands plaats te vinden, ook aan de kust vind je het avontuur met de tropische zon en het zachte witte zand op de afgelegen eilanden in de Indische Oceaan, het noorden van Mozambique of de eilanden van de Seychellen. Hier is het waarschijnlijker dat je het strand met wilde dieren deelt, dan met mensen.

 

Een strandvakantie in het door land omgeven Malawi met de gastvreiheid en het oogverblindende meer is ook al zo’n avontuurlijke keuze en de ideale plek om de hectiek van het dagelijks leven te ontvluchten.

 

Het mooie van deze locaties is dat je de meest wilde en avontuurlijke plekken kunt bezoeken, maar dat je nog steeds geniet van fris katoenen lakens, diner bij kaarslicht, luxe en comfort. Onze avontuurlijke reizen en safari’s zijn zorgvuldig geselecteerd op zowel uitzonderlijke locaties, als de aandacht voor comfort en luxe.

 

Bekijk ons aanbod van avontuurlijke safari’s en reizen in Afrika of neem contact op met één van onze experts.

Lees minder

Avontuurlijke Safari’s

Bekijk onze avontuurlijke safari’s in Afrika