Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Reizen & Safari’s

Huwelijksreis Safari

Huwelijksreis Safari’s

Ervaar Afrika tijdens een huwelijksreis

Er is geen betere bestemming voor een huwelijksreis dan Afrika, geniet van de romantiek en luxe die dit continent te bieden heeft met een afsluiting op één van de tropische stranden die Afrika te bieden heeft. Een huwelijksreis-safari staat garant voor droomlocaties, luxe lodges en camps en service van het hoogste niveau. Geniet van romantische diners onder de sterrenhemel op bijzondere plekken zoals het strand of juist in de wildernis, van privé-safari’s door de bush en luchtballon-safari’s met de opkomende zon en een champagne-ontbijt.

Lees meer

In Afrika zijn talloze plekken te bedenken voor een huwelijksreis-safari. Een geweldige spot vind je in Zuid-Afrika waar je een bezoek aan het bruisende Kaapstad perfect combineert met een luxe safari in één van de privé-reservaten van het Krugerpark. Het Krugerparkt laat zich perfect combineren met de tropische stranden van Mozambique, de Seychellen of Mauritius. Wil je een meer klassieke safari dan kun je bijvoorbeeld terecht in de Okavango Delta van Botswana en Chobe National Park. Een andere prachtige ervaring wacht tijdens een migratie-safari in Tanzania of wat te denken van een gorilla trektocht in Oeganda. Wat je plannen zijn, wij helpen je graag verder met een ideale huwelijksreis op maat.

Lees minder

Huwelijksreis Safari’s

Bekijk onze Huwelijksreis safari’s