Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Bestemmingen

Zuid-Afrika

Waarom gaan

Vakantie in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een wereld op zich

Zuid Afrika is een wereld op zich met veel gezichten wat betreft cultuur, landschappen en steden. Een veelzijdig land waar je keer op keer kunt terugkeren voor een compleet nieuwe ervaring. Voor wie er nog nooit is geweest of juist wel, is Kaapstad een heerlijke stad en een hoogtepunt op zich. Geniet van een heerlijk klimaat, beklim de Tafelberg en laat je inspireren door het historisch centrum. De ligging aan de kust, is een megabonus tijdens je bezoek aan Kaapstad.

 

Geniet van gastronomie bij de Wijnlanden

Aan de andere kant van de Tafelberg word je ingepakt door een gastronomische wereld in de wijngaarden van Stellenbosch, Paarl en Franschhoek. De Tafelberg zorgt hier voor glooiende wijngaarden en dat proef je terug in het glas en op je bord. Hier begint ook de adembenemend mooie Tuinroute, al slingerend langs een waanzinnige kustlijn en groen beboste bergen is deze route zeer de moeite waard.

 

Safari aan de Wild Coast het Krugerpark

De ruige Wild Coast is eveneens een rondreis op zich waard en dan zijn er nog de talloze nationale parken met wildlife. Het Krugerpark is een van de oudste en bekendste parken voor safari, maar het land herbergt nog talloze andere prachtige privé-reservaten. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een exclusieve rondreis Zuid-Afrika? Neem contact met ons op of vraag een offerte op maat aan.