Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Reizen & Safari’s

Luxe Safari’s

Luxe Safari’s

Ontdek onze luxe Afrikaanse safari’s

Een reis door Afrika kan op veel verschillende manieren, van avontuurlijke nachten in een tent tussen het wild tot een safari in luxe lodges met de beste service mogelijk. Geef jij de voorkeur aan een luxe safari dan zit je in Afrika gebeiteld, zowel voor luxe safari’s als ultra-luxe safari’s en reizen. Onze luxe accommodaties bieden een warm onthaal, persoonlijke aandacht en comfort van het hoogste niveau. Gecombineerd met spijs en wijn van de hoogste kwaliteit bij op in ’s werelds prachtige omgeving maakt je safari tot een vijf-sterren beleving.

Lees meer

 

Afrika heeft een uitzonderlijk hoge standaard in de luxe lodges en schenkt veel aandacht aan het design met natuurlijke materialen en prachtige plekjes om te relaxen. Laat je verrassen door een diner met tientallen kaarsjes onder de sterrenhemel na een dag in de bush, ga voor een ontspannen massage door professionele masseurs in de spa of een vlucht met de hot air balloon bij zonsopgang en een champagne-ontbijt met terugkomst met uitzicht op de kuddes gnoes en zebra’s..

 

Onze op maat gemaakte luxe reisplannen zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn daarnaast zelf bezocht zodat we zeker weten dat je in goede handen bent. Neem een kijkje bij de luxe reizen safari’s die we hebben gemaakt voor onze reizigers ter inspiratie. Alle reizen kunnen worden aangepast naar wens. Heb je geen tijd om door de reizen heen te gaan, neem dan rechtstreeks contact op met onze experts. We helpen je graag verder met een luxe reis op maat.

Lees minder

Luxe Safari’s

Bekijk onze luxe safari’s