Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Reizen & Safari’s

Familie safari

Familie Safari’s

Ontdek onze Familie safari’s

Ga voor een gezinsvriendelijke familievakantie met de zorgvuldig samengestelde reizen van Tripsy. Wij hebben alle ervaring in huis om reizen met een gezin of met de familie goed te plannen en weten wat er nodig is om een vakantie met familie onvergetelijk te maken. Onze favoriete bestemmingen voor een gezinsvriendelijke vakantie vind je in Zuid-Afrika, Tanzania, Botswana en Kenia. Hier kunnen kindvriendelijke safari’s uitstekend gecombineerd worden met safari op malariavrije bestemmigen en gezinsvilla’s op paradijselijke stranden. Laat je kinderen genieten van ontmoetingen met giraffen, leeuwen en olifanten in de vrije natuur en laat ze kennis maken met plezierige activiteiten onder begeleiding van professionele gidsen. Bij ons staan veiligheid, professionaliteit en plezier voorop, helemaal als het gaat om familie-safari’s met kinderen. Bekijk onze safari’s voor kinderen of neem contact op om jouw wensen met ons door te nemen.

Familie Safari’s

Bekijk onze familie safari’s