Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Bestemmingen

Namibië

Waarom gaan

Safari in Namibië

Namibië: het land van de rode Kalahari-woestijn
Wie aan Namibië denkt, denkt al snel aan de rode duinen van de Kalahari-woestijn. Deze uitgestrekte woestijn, is een van de oudste woestijnen ter wereld en men zegt dat de eerste mens hier ooit is ontstaan en vanuit hier naar de rest van Afrika is vertrokken. Met de laagste bevolkingsdichtheid ter wereld staat een reis door Namibië garant voor uitgestrekte, maar ook verlaten landschappen. Je kunt hier dagen rijden, zonder iemand tegen te komen.

 

Namibië biedt zoveel meer dan de Kalahari-woestijn

De rode duinen van de Kalahari woestijn worden afgewisseld met de grootste canyons ter wereld, de Fish River Canyon, de witte zoutpannen in het sprookjesachtige Etosha National Park en wilde dieren zoals olifanten, neushoorns en leeuwen. Niet alleen overdag is het een indrukwekkend geheel, als de avond valt is het bewonderen van de sterrenhemel bij het kampvuur van onze exclusieve lodges een adembenemend spektakel dat nooit verveelt.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een exclusieve rondreis Namibië? Neem contact met ons op of vraag een offerte op maat aan.