Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Bestemmingen

Tanzania

Waarom gaan

Safari in Tanzania

Tanzania, het land van uitgestrekte Serengeti en meer
Een reis door Tanzania is een reis door één van de mooiste landen in Afrika. De Serengeti-vlaktes die het fundament zijn voor de jaarlijkse Wildebeest Migratie, de paradijselijke eilanden zoals Zanzibar en de met jungle begroeide bergen zijn slechts een aantal redenen om dit schitterende land te bezoeken. Je vindt er diverse landschappen zoals de hooglanden van de Great Rift Valley, de besneeuwde toppen van de Kilimanjaro en de warme exotische eilanden in de Indische Oceaan.

 

Aanschouw de jaarlijkse Wildebeest Migratie in Tanzania

Tanzania is één van de beste safari-landen ter wereld en ook één van de landen waar jaarlijks de Wildebeest Migratie plaatsvindt. Maar liefst 2 miljoen zebra’s en wildebeesten verplaatsen zich hierbij over de Serengeti. Een waar spektakel om mee te maken. Met onze speciale Wildebeest Migratie safari’s zit je altijd eerste rang en zie je dit schouwspel van dichtbij.

 

Sluit je safari af op een exotisch eiland

Een ontspannen afsluiter van je safari is te combineren met een verblijf op een van de exotische eilanden zoals Zanzibar en de Mafia Archipel. Wij verzorgen diverse safari’s in Tanzania per voet, 4×4 jeep en helikopter. Daarnaast verzorgen wij volledige privé-safari’s, of in klein groepsverband. De luxe lodges met authentieke uitstraling maken van je safari een aangename tijd.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een exclusieve rondreis Tanzania? Neem contact met ons op of vraag een offerte op maat aan.