Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Over ons

Waarom met ons reizen

Over ons

Waarom met ons reizen

Alles wat we over ons kunnen zeggen draait eigenlijk om jou. Wat we willen is met iedere reis indruk op je maken. Een indruk die je niet vergeet. Zodat je voor je volgende reis weer aan ons denkt en we je helemaal opnieuw kunnen verrassen.

# Vijfsterren-behandeling

Ervaar onze complete service en laat alles aan ons over: vluchten, accommodaties, activiteiten, transfers en meer. Zie ons als een persoonlijke butler en partner voor je komende safari-avontuur. Wij stemmen alles op jouw wensen af, afhankelijk van je voorkeuren en budget. Van exclusieve lodges tot fine dining in de beste restaurants of onder de fonkelende sterrenhemel. Al onze leveranciers zijn door ons getest en bieden service van wereldklasse.

# 24/7 Assistentie op reis

We zijn altijd bereikbaar voor jou: op reis, maar ook tijdens het plannen en tot het moment dat je neerploft na je reis. Wanneer je reis helemaal is uitgewerkt, zullen wij alle onderdelen inboeken en je een bevestiging sturen, maar hier stopt het voor ons niet.

 

Bij aankomst op je eerstvolgende bestemming ontmoet je een van onze collega’s op locatie die je door alle belangrijke informatie meeneemt, je ontvangt daarnaast een handige Travel Map met onder andere een route en handige info. Daarnaast bieden wij een 24/7 telefoonlijn om op elk gewenst moment hulp of advies te krijgen als je op safari bent. We laten niks aan het toeval over!

# De beste prijs voor jou

Bij ons krijg je de meeste value for money in een persoonlijk op maat gemaakt reisplan. Wij gaan voor de hoogste kwaliteit, dus ook voor de meest voordelige tarieven in samenwerking met de beste touroperators op locatie. Ons advies is daarnaast helemaal gratis.

# Onafhankelijk advies

Wij zijn Afrika-experts, geen eigenaars van lodges of tours en dus onafhankelijk. Dat betekent een eerlijk advies voor een prachtige droomreis op maat die voortkomt uit de beste keuze voor jou.

Ons team is verdeeld over Nederland en Zuid-Afrika waardoor we alle uitgebreide kennis aan boord hebben die nodig is om deze safari’s te maken. Ons team in Zuid-Afrika houdt zich bezig met de samenwerkingen tussen lodges en activiteiten terwijl ons team in Nederland zich bezighoudt met jouw wensen en dat allemaal in het Nederlands (tenzij Engels je voorkeur heeft, dan doen wij dat ook!). Samen zorgen we ervoor dat je een prachtige reis maakt.