Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Reizen & Safari’s

Fly-in Safari

Big 5 Safari’s

Wees getuige van de big 5 in Afrika

Voor wie er nog nooit is geweest of juist wel, is Kaapstad een heerlijke stad en een hoogtepunt op zich. Geniet van een heerlijk klimaat, beklim de Tafelberg en laat je inspireren door het historisch centrum. De ligging aan de kust, is een mega bonus tijdens je bezoek aan kaapstad. Voor wie er nog nooit is geweest of juist wel, is Kaapstad een heerlijke stad en een hoogtepunt op zich.

Lees meer

Geniet van een heerlijk klimaat, beklim de Tafelberg en laat je inspireren door het historisch centrum. De ligging aan de kust, is een mega bonus tijdens je bezoek aan kaapstad. Voor wie er nog nooit is geweest of juist wel, is Kaapstad een heerlijke stad en een hoogtepunt op zich. Geniet van een heerlijk klimaat, beklim de Tafelberg en laat je inspireren door het historisch centrum. De ligging aan de kust, is een mega bonus tijdens je bezoek aan kaapstad.

Lees minder

Big 5 Safari’s

Onze meest populaire safari’s