Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Reizen & Safari’s

Fly-in Safari

Fly-In Safari’s

Alle comfort met een Fly-In Safari in Afrika

Tijdens een fly-in safari wordt er gebruik gemaakt van lichte vliegtuigen om je tussen locaties binnen een safari-bestemmign te vervoeren. Hierbij kun je denken aan het vliegen tussen verschillende lodges en landschappen zodat je tijd bespaart en meer van de omgeving kunt zien en uiteraard ook meer kan doen.

Eén van de andere voordelen die het vliegen tussen divcerse locaties biedt, buiten dat je snel van A naar B komt, is dat je een prachtig uitzicht hebt vanuit de lucht op alle verschillende landschappen die je vervolgens op de grond zal verkennen. Vanuit de lucht zie je de meest spectaculaire vergezichten en panorama’s en heb je een prachtig en duidelijk overzicht van wat je tegemoet gaat.

Lees meer

De vliegtuigen waar gebruik van wordt gemaakt, zijn meestal lichte vliegtuigen en kleine landingsbanen. Heb je vliegangst, dan is dit niet de beste manier om Afrika verder te ontdekken, heb je dat niet, dan is het dé manier om het meeste van Afrika te zien. Het is zelfs een toevoeging qua ervaringen en het biedt onbegrensde mogelijkheden met zich mee.

Lees minder

Fly-In Safari’s

Bekijk onze Fly-In Safari’s