Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Bestemmingen

Mozambique

Waarom gaan

Vakantie in Mozambique

Brede zandstranden en exclusieve eilanden
Mozambique is de plek om te unwinden in een relaxte omgeving van brede zandstranden, wuivende palmbomen en de warme Indische Oceaan. Hoewel het vasteland een zeer aangename plek vertegenwoordigd om te ontspannen aan de kust, heeft het land ook een aantal prachtige exclusieve eilanden zoals de Bazaruto Archipel in het zuiden en de exclusieve privé-eilanden van de Quirimbas-archipel in het noorden tegen de grens van Tanzania.

 

Relaxen en activiteiten op het water

Waar je ook bent in Mozambique, het is er relaxed en een rustig tempo van dobberen in de Indische oceaan, snorkelen, relaxen in de zon of varen op een dhow-cruise met zonsondergang zijn de activiteiten van de dag. Ben je liefhebber van snorkelen of duiken dan wachten hier rijk gekleurde koraalriffen, helder water en grote vissoorten zoals de reuzenmanta of de walvishaai.

 

Combineer safari & strand

Combineer Mozambique met een safari in Zuid-Afrika zoals het Krugerpark of de provincie KwaZulu-Natal in Zuid-Afrika. De prachtige lodges direct aan het strand, bieden een heerlijke accommodatie om helemaal tot rust te komen, maar er is meer dan alleen luieren zoals de snel herstellende parken met wildlife en off the beaten track safari’s.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een exclusieve reis Mozambique? Neem contact met ons op of vraag een offerte op maat aan.