Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Reizen & Safari’s

Tent Safari

Tent Safari’s

Mobiele Safari’s in Afrika

Voor wie op zoek is naar een avontuurlijke ervaring, is de mobiele safari een uitstekende keuze. Mobiele safarikampen bestaan uit prachtige tenten met alle comfort van een lodge en een bijkomend voordeel dat het met je meebeweegt tijdens het reizen. Ze bieden daarnaast een nog grotere exclusiviteit dan de meeste lodges.

Een mobiele safari lijkt in alles op de expedities van vroege ontdekkingsreizigers en als dat jouw droom is, dan is dit echt iets voor jou. Het brengt iets spannends met zich mee om te slapen in een tent met de geluiden van wilde dieren en natuur om je heen, niets anders dan cavas tussen jou en de natuur en het romantische licht van de lantaarnlampjes. 

Lees meer

Ga je voor dit type van safari dan kies je voor een originele safari-ervaring en bovendien een hele avontuurlijke safari. Qua luxe hoef je niet in te leveren met complete inlooptenten, kakelverse lakens, comfortabele twee-persoonsbedden, eigen badkamers en warme bucket-douches. Daarnaast heb je je eigen team van medewerkers die alles voor jou klaarzetten. Zo kom je na de safari overdag altijd in een perfect opgebouwd tentenkamp waar je ijskoude drankjes klaarstaan bij zonsondergang en geurige maaltijden als de avond valt. Onze mobiele safari’s zijn een authentieke, intieme en exclusieve wildernis safari zonder in te boeten op comfort en gemak.

Lees minder

Tent Safari’s

Bekijk onze mobiele safari’s in Afrika