Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Reizen & Safari’s

Fotografie Safari

Fotografie Safari’s

Combineer passie voor fotografie met safari

Fotografische safari’s in Afrika

Ben je gek op prachtige landschappen, diverse culturen en wilde dieren dan is Afrika een prachtige bestemming om naartoe te gaan voor de ervaring, maar ook als fotografie je passie is. Niets is leuker dan de mooiste plaatjes schieten in de landschappen van Afrika.

 

Fotografie is een activiteit op zichzelf en vergt voor geduld, tijd en kennis van de omstandigheden van het object wat je wil fotograferen. Een algemene safari kan hiervoor net niet voldoende zijn om serieus bezig te zijn met fotografie. Hierbij kun je niet uren lang wachten op een familie leeuwen die staat te drinken of de aanval opent op een stel zebra’s. Hiervoor heb je een professionele zeer ervaren gids nodig die je op de hoogte houdt van alle bewegingen en het gedrag van de dieren. De ideale safari voor een fotograaf is een hele geduldige safari met iemand die oog heeft voor spectaculaire acties.

Lees meer

 

Onze fotografie-safari’s hebben niet alleen een professionele gids die alle acties in de gaten houdt, maar ook voertuigen die speciaal zijn ontworpen voor mooie fotografie. Hierbij kun je denken aan boten met speciale draaistoelen en landcruisers met speciale camerabevestigingen en uitklapbare daken voor betere hoeken en stabiliteit. Het leuke van een fotografie-safari is ook dat je in aanraking komt met andere gepassioneerde fotografen.

 

Neem contact op met één van onze experts om je te helpen met een fotoigrafie-safari op maat of neem een kijkje door ons aanbod voor inspiratie.

Lees minder

Fotografie Safari’s

Bekijk onze Fotografie Safari’s