Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Rondreizen op maat

Persoonlijk advies

Samen met onze Trippers

 Rondreizen

Home \ rondreizen

Rondreizen

Home \ rondreizen

Ga direct naar:        IJsland        Schotland        Spanje

Bekijk hier de rondreizen die we zorgvuldig met onze trippers hebben samengesteld. Rondreizen waarbij je op een unieke manier de plek van bestemming beleeft door kennis in en buiten het team. Hoewel we iedere plek zelf vaak meerdere keren hebben bezocht, vullen onze bevriende locals en kenners ons graag aan om tot de ideale rondreis te komen.

Rondreis IJsland

Dobberen in de geothermische baden van de Blue Lagoon, uren rijden door schitterende natuurparken, verrast worden door een kudde overstekende paarden en genieten van het dansende Noorderlicht. Maak kennis met schitterend IJsland  door de ogen van onze trippers.

Rondreis Schotland

Ontdek het avontuurlijke Schotland met de mystieke lochs, eeuwenoude kastelen en de ruige Hooglanden. Prikkel je zintuigen met de meest verfijnde whisky’s, Schotse gezelligheid en wereldsteden als Edinburgh of Glasgow. Onze trippers weten precies waar je moet zijn voor de beste ervaring in Schotland.

Rondreis Iberico Andalusie

Er gaat niets boven de Spaanse zon, duizenden olijfbomen en de krachtige flamenco! Ontdek meer van Spanje tijdens een rondreis door ruige landschappen, Koningssteden als Sevilla en authentieke plekken zoals Ronda. Met onze trippers word je rondreis net even beter en kom je op verrassende plekken terecht.

Rondreis op maat

Heb jij specifieke wensen voor je rondreis of zelf een idee? Geen probleem!
Laat het ons weten en wij maken een reisplan op maat aan de hand van jouw wensen.

Wij leren je graag kennen

Wilt u graag meer informatie over één van onze rondreizen of bent u heeft u interesse in een rondreis op maat? Neem contact met ons op. Wij vinden het leuk om je persoonlijk te leren kennen en al je vragen vrijblijvend te beantwoorden.

Of bel ons direct op: 030 – 711 62 47

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste rondreizen als eerste in je inbox. Bij inschrijving gaat u akkoord met onze privacybeleid