Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Reizen & Safari’s

Migratie Safari

Migratie Safari’s

Ervaar een Wildebeest Migratie in Afrika

Er zijn veel natuurfenomenen op deze prachtige aarde, maar er is er eentje die wel heel bijzonder is en laat deze nou net in Afrika plaatsvinden. De enorme jaarlijkse Wildebeest Migratie is van een enorme omvang en gaat dwars door de Serengeti in Tanzania en de Mara in Kenia. Maar liefst twee miljoen dieren waaronder gnoes, zebra’s en gazellen volgen hun oeroude instinct en trekken circa drieduizend kilometer achter de regen aan.

Lees meer

Het is een gevaarlijke en soms dodelijke tocht met dramatische taferelen. De migrerende kuddes ondervinden talloze ontberingen tijdens hun tocht waarbij ze voortdurend worden aangevallen door roofdieren zoals luipaarden, leeuwen en cheeta’s, om nog maar te zwijgen van loerende krokodillen in de rivieren.

 

Wij helpen je graag met het uitstippen van een perfecte migratie-safari. Alvast een paar tips: boek vroeg en minstens een jaar van tevoren. De accommodaties zijn in deze periode zeer gewild en raken snel vol, met name van juni tot en met oktober, het hoogseizoen voor de Wildebeest Migratie en de tijd wanneer de kuddes de rivieren oversteken, al kun je de kuddes het hele jaar door zien. Het is daarnaast aan te raden om je reis nauwkeurig te plannen en hoewel de migratie het hele jaar door plaatsvindt, zijn rivierovergangen en andere elementen moeilijk te voorspellen. Alles hangt af van wat jij graag wil zien. Het kan zoals eerder aangegeven erg druk zijn tijdens het hoogseizoen, waardoor een privé-safari in privé-reservaten uitkomst bieden om de exclusiviteit te bewaren en niet in de massa terecht te komen. Wil je meer informatie over een Wildebeest Migratie Safari? Neem dan contact op met onze specialisten en laat je begeleiden met een passend reisplan op basis van jouw wensen.

Lees minder

Mirgratie Safari’s

Bekijk onze Migratie Safari’s