Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Over ons

Financiële bescherming

Over ons

Financiële bescherming

Ga onbezorgd op reis met onderstaande maatregelen.

 

# 1 Onze verzekering

Alle accommodaties, activiteiten, transport en onderdelen die wij hebben geregeld voldoen aan de hoogste kwaliteit. Mocht een leverancier onverhoopt toch in financieel onvermogen raken dan zijn wij verzekerd bij een garantiefonds waarbij reizigers de garantie hebben altijd hun betaalde reisgelden terug te ontvangen en mocht het nodig zijn, hun terugreis vergoed krijgen. Wel zo’n veilig gevoel en gegarandeerd op reis dus!

 

Het fonds waar wij zijn aangesloten is Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (GGTO) en zij bieden garantie op de onderdelen die bij ons zijn geboekt. Dit is een groot voordeel van het boeken bij een individuele organisatie zoals Tripsy. Heeft u een onderdeel ergens anders geboekt dan gelden de voorwaarden van deze partij.

 

# 2 Jouw reisverzekering

Onze verzekering is een andere verzekering dan een reisverzekering of een annuleringsverzekering. Wij raden iedereen aan om in iedere geval een reisverzekering af te sluiten en indien gewenst een annuleringsverzekering. Met een reisverzekering is je bagage en persoonlijke hulpverlening bijna altijd verzekerd. Denk aan kosten voor een reddingsactie of vervoer naar huis bij een ongeval.

 

Een annuleringsverzekering vergoedt de kosten die je hebt gemaakt als je onverwachts moet annuleren in bepaalde situaties. Tijdens een safari is een betrouwbare reisverzekering een must en een goede investering voor een veilig gevoel op reis.

 

# 3 Veilig online betalen

Voor ons is veiligheid is het allerbelangrijkste en daarom werken wij alleen samen partners die hier precies zo over denken. Voor onze online betalingen werken wij nauw samen met een van de grootste Payment Service Providers in Nederland. Zij bieden de hoogste kwaliteit op het gebied van databescherming, veilige internetbetalingen en versleutelde kaartgegevens. Daarnaast accepteren wij diverse betaalmethodes zoals IDEAL, Bankcontact en een overboeking met SEPA.