Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Reizen & Safari’s

Privé Safari

Privé Safari’s

Ontdek onze privé-safari’s in Afrika

Wil je met een klein gezelschap genieten van een safari of op bepaalde onderdelen van de safari, ga dan voor een privé-safari van Tripsy. Bij ons is elk onderdeel van de reis privé te regelen, zodat je altijd in het gewenste gezelschap verkeert. Van accommodatie tot chartervliegtuigen tussen luchthavens of accommodaties, van privé-gidsen die je alle geheimen van de bush laten ervaren en andere voertuigen zodat je overal het beste zicht hebt. Daarnaast kunnen we alle overige activiteiten zoals culturele bezoeken aan dorpen, helicopter-vluchten, picknicken in de bush en diners of proeverijen.

Lees meer

 

Al onze reizen zijn op maat gemaakt zodat je bijvoorbeeld met oudere ouders en jonge kinderen toch op safari kunt gaan. Denk aan all inclusive vakanties, villa’s met prachtige uitzichten en goed toegankelijk voor personen die wat moeilijker ter been zijn. Daarnaast bieden onze privé-villa’s ook privé-zwembaden, zonovergoten tuinen en alle kleine extra’s zoals 24/7 beveiliging, parkeren, jacuzzi’s alle comfort van thuis of meer. Zo zijn onze villa’s voorzien van een toegewijd team van medewerkers zoals butlers, chef-koks, butlers en bijvoorbeeld ook nanny’s en gastouders.

 

Onze privé-villa’s staan door heel Afrika verspreid, we hebben prachtige strand en stadsvilla’s in Zuid-Afrika, maar ook exclusieve villa’s in safari-gebieden. Perfect voor gezinnen en personen die de voorkeur geven aan alle comfort van stenen huizen en zorgeloze vakanties. Na de safari in één van deze prachtige villa’s kun je nog een aantal dagen afsluiten in een strandvilla op een tropisch eiland. Ga ja naar Tanzania, Kenia of een andere safari-bestemming dan zijn de Seychellen Mauritius en Mozambique geweldige afsluiters voor deze vakanties. Op deze tropische strandbestemmingen vind je hagelwitte zandstranden, azuurblauw water en de beste snorkel- en duikspots ter wereld.

 

Onze op maat gemaakte luxe reisplannen zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn daarnaast zelf bezocht zodat we zeker weten dat je in goede handen bent. Neem een kijkje bij de luxe reizen safari’s die we hebben gemaakt voor onze reizigers ter inspiratie. Alle reizen kunnen worden aangepast naar wens. Heb je geen tijd om door de reizen heen te gaan, neem dan rechtstreeks contact op met onze experts. We helpen je graag verder met een luxe reis op maat.

Lees minder

Privé Safari’s

Bekijk onze privé-safari’s