Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Bestemmingen

Oeganda

Waarom gaan

Safari in Oeganda

Ontmoet de berggorilla’s in Oeganda
Als je grootste droom is om ooit met berggorilla’s door het regenwoud te trekken dan moet je naar Oeganda toe voor een safari met deze zeldzame dieren. In het Bwindi Impenetrable Forest is de kans zeer groot dat je tijdens een trekking oog in oog komt te staan met de gorilla-groepen die hier leven. Een van de meest pure natuurervaringen In Afrika die ook nog eens hebben bijgedragen aan het toenemen van de gorilla-bevolking.

 

Big 5 safari in Oeganda

Naast een safari met gorilla’s in de regenwouden, is dit land in Oost-Afrika gezegend met verschillende nationale parken zoals de Murchison Falls en Queen Elizabeth National Park. Hier vind je de Big 5, chimpansees en riviercruises. Het Queen Elizabeth National Park vormt in het zuiden van Oeganda, Kibale, een enorm natuurgeweld met migrerende olifanten.

 

Oeganda: een pure ervaring in Afrika

Door de enorme diversiteit van tropisch regenwoud, moeras en graslanden is Kibale een thuis voor de grootste chimpansee-populatie en andere primaten van Afrika. Ben je op zoek naar een pure en holistische ervaring in Afrika vol met natuur dan is Oeganda je bestemming. Ook voor doorgewinterde safari-gangers is dit een prachtige bestemming.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een exclusieve rondreis Namibië? Neem contact met ons op of vraag een offerte op maat aan.