Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Reizen & Safari’s

Strand & Safari

Strand & Safari

Ontdek strand en safari in Afrika

Het allerbeste van twee werelden ontstaat als je safari en strand met elkaar combineert. Wie de onvergetelijke natuur en ongeëvenaarde stranden van Afrika met elkaar combineert, heeft de ultieme safari te pakken. Het is een ongekende ervaring om in slaap te vallen met het geluid van hyena’s om je oren en wakker te worden met het geluid van etende olifanten voor je camp. Een spectaculaire ervaring, maar het kan ook pittig zijn als je elke ochtend vroeg op moet voor safari. Daarom is er geen betere manier om te relaxen en te unwinden dan op een tropisch strand met de luxe van een resort of privé-villa.

Lees meer

 

Er zijn geweldige samenstellingen te bedenken op dit gebied en het strand valt te combineren met klassieke safari-bestemmingen zoals Chobe National Park, de Okavango Delta en het Nationaal Kruger Park. Deze bestemmingen zijn perfect te combineren met bijzondere plekken in de Indische Oceaan zoals de Bazaruto-eilanden van Mozambique, de Seychellen of Zanzibar.

 

Laat het combineren van deze bestemmingen maar aan ons over, wij zorgen voor de logistieke uitdagingen en daarmee voor jouw comfort. Het ene moment word je wakker in de bush en later op de dag sta je op een tropisch strand met het geluid van de oceaan en de wuivende palmen. Deze afsluiter is ook een gewilde optie voor huwelijksreizen of gewoon een romantische reis voor twee.

Lees minder

 

 

Strand & Safari

Bekijk onze safari’s inclusief strand