Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Rondreizen in samenwerking met lokale reisexperts

Tripsy maakt unieke rondreizen op maat

Ons enthousiaste team werkt elke dag met hart en ziel aan bijzondere rondreizen. Hierbij word je van a tot z meegenomen in een beleving die je hopelijk een leven lang bij je draagt. Wij maken het liefst al onze rondreizen op maat en proberen je in een persoonlijk gesprek beter te leren kennen zodat we aan al jouw wensen kunnen voldoen. Of het nu gaat om een rondreis Andalusië waarbij gastronomie de boventoon voert, een rondreis door Zuid-Afrika met safari of een rondreis door IJsland waar je wordt verrast door het Noorderlicht en een rit op sneeuwscooters door de schitterende natuur. De grote kracht zit bij Tripsy in het leveren van maatwerk.

Nauwe samenwerking met locals en kenners: Onze trippers

Het échte geheim is dat we het niet alleen kunnen en dat willen we ook niet, want zonder onze bevriende locals en kenners zou je rondreis niet bijzonder genoeg zijn. Deze trippers laten ons en dus ook jou de beste plekken zien. Highlights, maar ook minder bekende plekken en zeg nou zelf: dat zijn vaak de leukste! Op deze manier heb je een mooie balans van must sees en activiteiten waar je zelf niet aan gedacht zou hebben. Iedereen wil verrast worden op vakantie en daar zorgen onze trippers voor.

Ons team

Ons gezamenlijke doel is om jouw een onvergetelijke reis te laten maken.

ELISE

Foto Elise

Hi, ik ben Elise. Mede-oprichter van Tripsy en ik werk elke dag met heel veel plezier aan onze unieke reizen op maat. Het mooiste aan mijn werk is …

 

LEES MEER

… dat ik elke dag mensen happy mag maken met een rondreis die is samengesteld door jezelf, onze trippers en team Tripsy. Gouden combinatie! Zelf reis ik ook graag en hou ik er van verschillende plekken in één vakantie te bezoeken. Een superleuke combinatie van afgelopen tijd was New York – Miami, mijn rondreis in IJsland zal ik niet snel vergeten en Toscane kan ik elk jaar opnieuw doen 🙂 Mijn volgende reis? Ik heb mijn vizier op Zuid-Afrika en Zuid-Amerika, maar ik ben net terug van een minirondreis Ibiza – Formentera dus ik wacht nog heel even. Ik hou jullie op de hoogte van mijn plannen en ik leer je graag kennen dus als je op zoek bent naar een rondreis of juist iets wil vragen: bel, mail of kom langs!

JORD

jord

Ik heb al een aantal mooie rondreizen binnen Europa gemaakt, maar mijn mooiste rondreis was in Thailand. Hier was ik vooral onder de …

 

LEES MEER

… indruk van de prachtige natuur in het noorden en het heerlijke klimaat in het zuiden. De authentieke mensen, het lekkere eten en de ultieme stranden maakten deze reis voor mij de mooiste die ik ooit heb gemaakt. Ik maak deze rondreizen graag met mijn vriendin. We houden van het strand en de zee dus in landen zoals Kroatië, Italië, Griekenland, Spanje en Portugal komen wij graag. Het land binnen Europa dat het meeste indruk op mij heeft gemaakt is IJsland. Wat een bizarre en aparte natuur. Dit zie je nergens anders en dat maakt het land echt speciaal. Ik vind reizen en vakantie één van de leukste dingen in het leven en ik help graag andere deze tijd zo goed mogelijk te besteden. Heb je een vraag? Bel of mail gerust. Ik help je graag.

DENNIS

dennis

Geboren Tukker, levensgenieter van oorsprong. Doe mij een kampvuur in het bos of aan een water, met goed volk en een koud biertje. Ik zoek de …

 

LEES MEER

… drukte niet perse op, wel de buitenlucht. Weg van massale praktijken, volle stranden en drukke winkelstraten. Mijn beste reiservaring was met een goede vriend en rugzak door Oost-Afrika, maar de vele tours door Europa vergeet ik ook niet snel.

Kom gezellig langs

Wij ontmoeten je graag, maar doordat wij vaker afspraken hebben zitten wij niet altijd op kantoor. Wil je ergens anders afspreken? Dat is voor ons geen probleem. Denk aan een gezellig restaurant of leuk café. Wij nemen onze laptop mee en bespreken samen jullie wensen en ideeën voor een unieke ontdekkingsreis.

Inspirerende #REISTIPS

Ben je op zoek naar inspiratie? Ontvang nieuwe reistips, geheime plekjes en bijzondere reisgidsen direct in je inbox