Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Over ons

Ons verhaal

Over ons

Ons verhaal

Wij zijn van mening dat je pas een reis naar Afrika kan maken, als je een reis naar Afrika gemaakt hebt. Wij zijn er geweest, gaan zeker terug en willen jou inspireren om te gaan. Onze persoonlijke ervaring stelt ons beter in staat om voor iedereen een eigen droomreis samen te stellen. En daar doen we het voor.

Vanaf de eerste mijmering tot de kleinste details van je uiteindelijke reis, bij ons zit je goed voor het hele proces. Wij zoeken graag uit wat het beste bij jou past en doen niets liever dan nieuwe accommodaties of ervaringen eerst zelf te ontdekken voor we ze aanbieden. Daarnaast werkt een deel van ons team vanuit Afrika voor directe ondersteuning en begeleiding ter plaatse.

Als je al precies weet wat je wilt, kan je gelijk de reis op onze site boeken en regelen wij alles wat nodig is voor een perfecte tijd. Ben je nog aan het twijfelen over wat de beste invulling is, komen we graag persoonlijk langs om kennis te maken en een plan te bespreken waar je gelukkig van wordt. We verkopen namelijk geen standaard reis, maar bouwen een nieuwe herinnering voor de rest van je leven. En daar moet je iedere keer met een glimlach aan terugdenken. Eenmaal op reis, staan we 24 uur per dag voor je klaar.

Omdat Afrika ons aan het hart gaat, zetten we ons ook in voor een betere leefomgeving daar. Wij steunen meerdere goede doelen en lokale initiatieven. Je kunt per bestemming zien welke dit zijn. Zo kun jij zien waar je mede aan bijdraagt.