Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Over ons

Ons verhaal

Over ons

Ons verhaal

Tripsy Afrika Reizen is ontstaan vanuit onze liefde voor Afrika, een passie om werelden met elkaar te verbinden en een zwak voor droom-accommodaties. Onze expertise in Afrika is terug te vinden in de reizen die we zelf hebben gemaakt naar verschillende delen van Afrika, we zijn volledig onafhankelijk en we werken alleen samen met de beste leveranciers. Zelf blijven we scherp door regelmatig educatieve reizen te maken naar de bestemmingen en accommodaties die we aanbieden, studies en trainingen.

 

Voor inspiratie of juist gedetailleerde informatie, bij ons kun je terecht. Via onze website of praat met een van onze experts. Het fijne is dat je je wensen bij ons neer kunt leggen en wij vervolgens om de tekentafel gaan voor een mooie reis. Een deel van ons team werkt vanuit Afrika dus alle kennis is aan boord.

 

We willen je graag persoonlijk leren kennen en de manier van kennismaken is aan jou. Telefonisch, per mail of we komen gezellig bij je langs om je wensen te bespreken. Wij geloven in de beste kwaliteit safari’s en we willen graag het verschil maken in jouw droomreis op maat. Het zijn tenslotte herinneringen die je de rest van je leven bij je draagt. Mits het goed wordt uitgevoerd, daarom verkopen wij geen standaard reizen of de goedkoopste deals die er te vinden zijn. Wij bieden bijvoorbeeld wel een 24 uur per dag ondersteuning service op safari, luxe transfers en bijvoorbeeld een diner voor twee onder een flonkerende sterrenhemel.

 

Wij vinden het heel belangrijk om bij te dragen aan een betere leefomgeving op de plaatsen die we bezoeken en waar we onze reizigers naartoe nemen. Er is nog een heleboel winst te behalen in Afrika en daarom steunen wij een aantal doelen die ons dicht aan het hart liggen. Zie per bestemming welke doelen of liefdadigheidsprojecten wij ondersteunen.