Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Reizen & Safari’s

7 dagen familievakantie naar Khwai & Linyanti Rivier in Botswana

7 dagen Botswana

Overzicht

Een stoer avontuur wacht tijdens deze ruige reis door Botswana’s wilde natuur. Een perfecte vakantie voor het hele gezin met kids die ouder dan zeven jaar zijn. Ontdek de geheime plekken van de Okavango Delta en ervaar Botswana aan de hand van avontuurlijke kanotochten, wandelsafari’s en nachtelijke game drives.

 

Je reis begint in Maun waar je met een licht vliegtuigje naar de Khwai-rivier wordt gebracht in de noordelijke delta. Hier verblijf je in een comfortabel familiehuis in Khwai Tented Camp. Via een korte hop vlieg je naar het Linyanti-kanaal in Chobe National Park waar je drie nachten in een spannend stukje Botswana verblijft. Bekend vanwege de vele olifanten!

Lees meer

 

De Khwai-rivier wordt zeer hoog aangeschreven vanwege de vele uitstekende waarnemingen van wilde honden en vormt de natuurlijke grens met het Moremi Game Reserve. Het Moremi Game Reserve is het enige officieel beschermde en bewaarde deel van de magische Okavango Delta. Overdag ga je er lekker op uit met een professionele gids die je met alle geheimen van de Okavango Delta laat kennis maken zoals trekvogels, antilopen die zich hebben aangepast aan het leven in de wetlands en ander bijzonder wild.

 

Niet alleen op de grond zul je de magie van Botswana ervaren, ook tijdens de vluchten zal je mond openvallen van verbazing ten aanzien van de grootte en indrukwekkende natuur.

Lees minder

Highlights

 • Transfers tussen de accommodaties
 • Vluchten tussen de accommodaties
 • Sfeervolle en ruime familiesuites
 • Avontuurlijke activiteiten zoals kanoën, wandel-safari’s en nachtelijke safari’s
 • Avontuur in de wildernis
 • Spotten van wilde honden

Samenvatting

Beginpunt:
Moremi Game Reserve – Botswana

Reisduur:
7 dagen

Eindpunt:
Linyanti – Botswana

Plaatsen die je bezoekt

Accommodaties waar je verblijft

Dag tot dag

Reisschema

Dag 1: Hallo Botswana (3n)

Welkom in Botswana en welkom in Maun. De toegangspoort naar de Okavango Delta en het wildlife van Botswana. Op het vliegveld van Maun word je opgevangen en met een korte vlucht in een licht vliegtuigje naar het Khwai Tented Camp gevlogen. Geniet van de spectaculaire rit over Botswana! Het Moremi Game Reserve staat bekend om de watervallen en de bedreigde wilde honden.

Het Khwai Tented Camp ligt direct aan de Khwai-rivier in een vijgen- en loofhoutbos waarbij een serie loopbruggen de verhoogde tenten met elkaar verbindt! De tenten zijn zeer comfortabel en privé zodat je een zeer exclusief gevoel krijgt.  

 

Je verveelt je hier geen moment en je dagen zitten dan ook vol actie zoals geweldige safari’s in open voertuigen, maar ook nachtelijke safari’s en ontmoetingen met de locals van nabijgelegen dorpen. Daarnaast ga je mee met spannende wandelingen in de natuur tussen een groep antilopen of giraffen.

Moremi Game Reserve, Botswana

Dag 4-7: Op naar Linyanti (3n)

Na een aantal heerlijke dagen bij de Khwai-rivier nemen de vriendelijke werknemers afscheid van je en word je naar de landingsbaan gebracht voor een korte vlucht naar het Linyanti-kanaal. Bij aankomst op de Saile Airstrip word je naar Linyanti Ebony gebracht, een schitterende accommodatie met slechts vier tenten in de buurt van de indrukwekkende Caprivi Strip. De grote familietenten zijn ruim opgezet en hebben alle luxe die je kan verwachten zoals een bad en badkamer. Daarnaast is er een verkoelend zwembad zodat je heerlijk kan afkoelen van de Afrikaanse hitte in de middagen. 

Verken hier de Wetlands van het Linyanti-kanaal met een mokoro, een traditionele kano, onder begeleiding van een professionele gids. De perfecte en meest klassieke manier om de Delta te ervaren. Wil je je echt helemaal ontspannen dan biedt Linyanti Ebony een digitale detox zonder afleiding van beeldschermen of inkomende berichten. De enige vorm van afleiding komt in de geluiden van wilde dieren en een iconische zonsopgang. Laad je helemaal op!

Linyanti, Botswana

Inclusief

 • Top-accommodaties
 • Safari’s en activiteiten
 • Ontbijt, lunch & diners op diverse locaties
 • Lijnvluchten tussen Maun, Khwai Leadwood en Linyanti Ebony
 • 24/7 assistentie op reis
 • Garantiefonds GGTO

Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Luchthavenbelasting
 • All maaltijden en dranken die niet zijn aangegeven
 • Tips en fooien
 • Persoonlijke items