Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Over ons

Ontmoet het team

Ontmoet het team

Leuk je te leren kennen!

Team Tripsy Nederland

Team Tripsy bestaat uit een team in Nederland om jou te helpen met de meest fantastische reizen door Afrika, lekker in je eigen taal tenzij je anders wenst. Ons team in Nederland kan heel snel met je schakelen omdat we geen tijdsbarrieres hebben en we kunnen zelfs bij je langskomen om face to face je wensen door te nemen. Gezellig en efficient zodat jij nog meer tijd over hebt om andere dingen te doen!

 

Team Tripsy Afrika

Team Tripsy in Afrika heeft alle know how in huis om jouw wensen om te zetten in een onvergetelijke en comfortabele safari of reis. Dit team staat dagelijks in contact met al onze lodges, camps en activiteiten zodat zij weer snel kunnen schakelen met onze leveranciers op dat gebied. Superfijn want dat zorgt voor de beste kwaliteit, de beste prijzen en service van het hoogste niveau. Het ene team kan niet zonder het andere team bestaan!

werken bij

Reizen voor je werk?

Tripsy gaat hard. Daar zijn we blij mee, want met onze groei komt er ruimte vrij voor jou. En we hebben al een tijdje op jou zitten wachten. Bekijk onze vacatures of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Tripsy B.V.

BTW-nr: NL859016523B01
KvK-nr: 72176601