Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Reizen & Safari’s

All Inclusive Safari

All Inclusive Safari’s

Geniet van een all inclusive safari

Waarom kiezen voor een all-inclusive Afrikaanse safari?

Een all inclusive safari betekent dat alles voor je is geregeld qua accommodatie, maaltijden, snacks, drankjes en activiteiten. Hierbij hoef je dus niets meer te regelen op locatie en komen er geen extra kosten bij. Op het eerste gezicht lijkt het misschien wat duur, maar dat is omdat er wel van alles bij zit. Daarnaast hebben deze reizen een perfecte prijs-kwaliteitverhouding.

 

Inclusief en exclusief 

Hieronder volgt een schema van de onderdelen die inclusief en exclusief zijn op een safari:

 

Accommodatie

  • Inclusief: je kamer, tent of suite in een safarilodge of strandresort zijn inbegrepen.
  • Exclusief: de entreegelden voor parken en natuurbeschermingskosten.

Maaltijden

  • Inclusief: ontbijt, lunch, diner en snack.
  • Exclusief: extra maaltijden en snacks zoals bijvoorbeeld een pitstop bij een café of eten tijdens een wegtransfer.

Dranken

  • Inclusief: alle standaard dranken.
  • Exclusief: zeldzame of geïmporteerde dranken.

Safari’s en activiteiten

  • Inclusief: safari’s met een voertuig, begeleide natuurwandelingen en niet gemechaniseerde watersporten.
  • Exclusief: bijzondere activiteiten zoals luchtballonvaarten, culturele activiteiten en diepzeevissen.

Vervoer

  • Inclusief: wegtransfers van lokale landingsbanen naar een lodge of camp.
  • Exclusief: vluchten.

Standaarddranken zijn frisdrank zoals frisdrank en water, bier, wijn en gewone sterke drank. Dranken die zijn uitgesloten verschillen van lodge tot lodge, maar meestal zijn dit zeldzame of exotische likeuren.

 

Er zijn lodges die optionele activiteiten apart aanbieden waar je voor moet betalen omdat ze worden aangeboden door onafhankelijke aanbieders zoals luchtballonvaarten en helikoptervluchten. Alle standaard safari’s van de lodge zoals game drives en begeleide natuurwandelingen zijn inbgegrepen in het vastgestelde dagtarief.

 

Als je de keuze maakt voor een all inclusive Afrikaanse safari betekent het dat je gebruik maakt van slimme besparingen en niet voor onverwachte kosten komt te staan. Het betekent bij ons niet dat je hoeft in te boeten aan luxe en comfort. Ook hoef je je geen zorgen te maken over massale accommodaties.

 

Het is zelfs zo dat de meest luxueuze accommodaties van Afrika all inclusive pakketten aanbieden met onbeperkte toegang tot door sommeliers gerunde wijnkelders, de beste gastronomische gerechten en een geweldig scala aan safari-activiteiten onder begeleiding van de beste professionele gidsen van Afrika.

 

Wij hebben vele klanten op weg geholpen met een luxe all inclusive vakantie en we doen dat ook graag voor jou. Bekijk onze reizen voor meer inspiratie of neem vrijblijvend contact op met één van onze reisexperts.

All Inclusive Safari’s

Bekijk onze all inclusive safari’s