Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Reizen & Safari’s

All Inclusive Safari

All Inclusive Safari’s

Geniet van een all inclusive safari

Waarom kiezen voor een all-inclusive Afrikaanse safari?

Een all inclusive safari betekent dat alles voor je is geregeld qua accommodatie, maaltijden, snacks, drankjes en activiteiten. Hierbij hoef je dus niets meer te regelen op locatie en komen er geen extra kosten bij. Op het eerste gezicht lijkt het misschien wat duur, maar dat is omdat er wel van alles bij zit. Daarnaast hebben deze reizen een perfecte prijs-kwaliteitverhouding.

 

Een all-inclusive Afrikaanse safari betekent dat u een vast dagtarief per persoon betaalt, inclusief uw accommodatie, maaltijden, snacks, standaarddrankjes plus uw game-viewing-activiteiten. Het is een van de redenen waarom Afrikaanse safarivakanties die all-inclusive zijn op het eerste gezicht misschien duur lijken. De waarheid is dat ze eigenlijk een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden.

 

Dagtarieven instellen: wat is inbegrepen en uitgesloten?

Inclusief Exclusief

Uw kamer, tent of suite in een safarilodge of strandresort Tips, park- en natuurbeschermingskosten

Ontbijt, lunch, diner en snacks Extra maaltijden en snacks, b.v. stoppen bij een café of restaurant tijdens wegtransfers

Alle standaard dranken Zeldzame of geïmporteerde dranken

Game drives en begeleide natuurwandelingen en niet-gemechaniseerde watersport Speciale activiteiten, b.v. ballonvaren, culturele tochten of diepzeevissen

Geselecteerde wegtransfers van lokale landingsbanen naar safarilodges Vluchten

Let op: standaarddranken zijn frisdrank (zoals frisdrank en water), bier, wijn en gewone sterke drank. Speciale drankjes die zijn uitgesloten, verschillen van lodge tot lodge, maar meestal zijn dit zeldzame of exotische likeuren. Sommige lodges bieden wel optionele activiteiten die apart moeten worden betaald omdat ze worden aangeboden door onafhankelijke operators, zoals ballonvaren en helikopterflips. Alle standaard game-viewing-activiteiten van de lodge, zoals gamedrives en begeleide natuurwandelingen, zijn inbegrepen in het vastgestelde dagtarief.

*Foto*

Kiezen voor een all-inclusive Afrikaanse safari betekent slimme besparingen. Maar met ons deskundig advies betekent dit niet dat u beknibbelt op comfort of luxe. In feite bieden enkele van de meest luxueuze safari-accommodaties van Afrika all-inclusive dagtarieven met onbeperkte toegang tot door sommeliers gerunde wijnkelders, voortreffelijke gastronomische gerechten en een rijk scala aan gameviewing-activiteiten onder de hoede van enkele van de beste professionele gidsen van Afrika. Deze standaard van accommodatie heeft alles te maken met het verrukken en verrassen van u – of het nu gaat om een ​​dampend, geurend bad dat op u wacht na de gamedrive in de avond of een al fresco-ontbijt dat wordt geserveerd op een schilderachtige plek met uitzicht over vlaktes gevuld met zebra’s, gnoes en antilopen.

Sinds 1998 maken we Afrikaanse safarivakanties op maat voor duizenden reizigers van over de hele wereld. Bekijk hieronder onze all-inclusive Afrikaanse safari’s of neem contact op met een van onze Africa Safari Experts om een ​​aangepast reisschema te maken op basis van uw smaak, interesses en gewenste reisdatums:

BUTTON: Help me plannen

 

Voor wie er nog nooit is geweest of juist wel, is Kaapstad een heerlijke stad en een hoogtepunt op zich. Geniet van een heerlijk klimaat, beklim de Tafelberg en laat je inspireren door het historisch centrum. De ligging aan de kust, is een mega bonus tijdens je bezoek aan kaapstad. Voor wie er nog nooit is geweest of juist wel, is Kaapstad een heerlijke stad en een hoogtepunt op zich.

Lees meer

Geniet van een heerlijk klimaat, beklim de Tafelberg en laat je inspireren door het historisch centrum. De ligging aan de kust, is een mega bonus tijdens je bezoek aan kaapstad. Voor wie er nog nooit is geweest of juist wel, is Kaapstad een heerlijke stad en een hoogtepunt op zich. Geniet van een heerlijk klimaat, beklim de Tafelberg en laat je inspireren door het historisch centrum. De ligging aan de kust, is een mega bonus tijdens je bezoek aan kaapstad.

Lees minder

All Inclusive Safari’s

Bekijk onze all inclusive safari’s