Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Bestemmingen

Botswana

Waarom gaan

Safari in Botswana

De Koning der safarilanden: Botswana

Een rondreis Botswana staat garant voor een scala aan wildlife, ongerepte natuur en mede hierom wordt het land als de koning der safarilanden gezien. Wie écht op avontuur wil, gaat naar Botswana. Door de diversiteit aan landschappen val je van de ene in de andere verbazing. Het grootste gedeelte van het land bestaat uit de rode Kalahari woestijn met een prachtig wildpark: het Central Kalahari Game Reserve, uitgestrekte zoutvlaktes en de traditionele bevolking van deze woestijn: de San.

 

De Okavango Delta in noordelijk Botswana

In het noorden van Botswana vind je de mystieke Okavango Delta, een indrukwekkend moerasgebied met veel wildlife. Vervoer is hier per mokoro, een traditionele kano, of te voet. Van de Okavango Delta kom je in Chobe National Park, een spectaculair reservaat en perfect voor het spotten van de Big 5. Enorme kuddes olifanten maken het Chobe National Park zeer geliefd.

 

Exclusieve safari-mogelijkheden in Botswana

In Botswana zijn veel avontuurlijke en exclusieve safari-mogelijkheden. Wij bieden safari’s in 4×4 jeeps met daktenten waarbij je een aantal nachten overnacht in het wild, luxe lodges in prachtige reservaten, safari’s in voertuigen of juist te voet en helicoptervluchten of een fly-in safari waarbij je met een klein sportvliegtuigje van lodge naar lodge wordt gebracht.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een exclusieve rondreis Botswana? Neem contact met ons op of vraag een offerte op maat aan.