Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Reizen & Safari’s

Fotografie Safari

Waar naartoe

Voor een Fotografie Safari

De beste fotografische bestemmingen

Het gouden licht in Afrika is er eentje die je eigenlijk nergens anders ziet, van de zachtgele ochtenden tot aan de meest schitterende zonsondergangen. Wij hebben de beste bestemmingen voor je op een rij gezet waar gespecialiseerde fotoreizen worden aangeboden, evenals de prachtige lodges.

 

Botswana

Botswana is een van de beste plekken voor ongerepte natuur en tevens een thuis voor de grootste concentratie olifanten in Afrika. Alle ingrediënten zijn hier aanwezig voor een fotografie-safari en het prachtige Chobe is één van de meest geschikte plekken voor een fotografie-safari. Ga op jeepsafari of op bootsafari en laat geen kans voorbij gaan om de drinkende dieren te observeren en te fotograferen.

 

Kenia 

In Kenia verveel je je geen moment met de machtige Masai Mara en de Grote Wildebeest Migratie die jaarlijks voor dramatische plaatjes zorgt. Geniet van de wilde dieren op de savannes, lokale Masai-krijgers in hun kleurrijke kleding en de met sneeuw bekekte toppen van de Kilimanjaro.

 

Zuid-Afrika

In het rijtje van fotogenieke safari-bestemmingen mag het schitterende Zuid-Afrika niet ontbreken, de mogelijkheden voor fotografie zijn eindeloos. Een aantal hoogtepunten van Zuid-Afrika zijn het Nationaal Krugerpark met uiteraard de Big 5 en wat te denken van de privé-reservaten met de kleinschalige en exclusieve lodges, maar ook met hoge concentraties wild. Daarnaast heb je het malariavrije Madikwe en de uitgestrekte Kalahari-landschappen die zeer fotogeniek zijn.

 

Zimbabwe, Zambia en Namibië

Zimbabwe, Zambia en Namibië zijn de gebieden waar je niet meteen aan denkt voor een eerste safari, maar voor de doorgewinterde safari-ganger en de safari-ganger die als uitgangspunt fotografie neemt, zijn dit geweldige bestemmingen die prachtige beelden opleveren. Denk aan de roodgekleurde zandduinen in Namibië en de schitterende wildreservaten in Zambia en Zimbabwe.