Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Reizen & Safari’s

Fotografie Safari

Beste tijd

Voor een Fotografie Safari

Wanneer te gaan

Besluit je op een fotografie-safari te gaan dan is het van belang dat je van tevoren helder hebt wat je precies wil zien. Wil je de absolute hoogtepunten van Afrika zien zoals de Grote Wildebeest Migratie dan is het raadzaam om je safari in juni te boeken. In het hoogseizoen is het fantastisch om wild te spotten in Kenia en in Botswana, maar houd er ook rekening mee dat het hoogseizoen ook de meeste drukte met zich meebrengt in de reservaten. De beste tijd voor het bekijken van wild, is in het droge seizoen rond de waterpoelen, maar voor foto’s betekent dit vaak ook dat de natuur op zijn grauwst is met stoffige omstandigheden en wat blekere luchten. Daarom kun je er ook voor kiezen om in het stillere groene seizoen te gaan, het regent dan doorgaans meer ondanks dat het zomer is, maar het levert wel de beste plaatjes op. Daarnaast is het niet zo druk als in het hoogseizoen waardoor je geen last hebt van hordes toeristen en het licht is zachter met prachtige wolken.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een fotografie safari? Neem contact met ons op of vraag een offerte op maat aan.