Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Reizen & Safari’s

Fly-in Safari

Waar naartoe

Fly-In bestemmingen

De beste plekken voor een Fly-In safari

In principe is elk land geschikt voor een Fly-In safari, toch zijn er een aantal plekken die bij uitstek geschikt zijn voor een Fly-In safari in verband met de gigantische afstanden die hier afgelegd kunnen worden. De eerste van deze bestemmingen is Namibië, deze schitterende safaribestming wordt links begrensd door de Atlantische Oceaan en rechts met de mystirieuze Namib-woestijn.

 

Hier vind je de beroemde Big 5, de bekende rode duinen en indrukwekkende ontmoetingen met oude culturen. Om je een idee te geven, dit land is zo groot als Frankrijk en Duitsland samen, vandaar dat de Fly-In safari hier zeer geschikt is als safari. Geniet van de goudrode woestijn, het afgelegen Kaokoveld en de reusachtige woestijnolifanten.

 

Naast Namibië is buurland Botswana één van de beste bestemmingen voor een Fly-In Safari in Afrika. Er zijn hier talloze hoogtepunten die je met een Fly-In safari kunt ervaren. Sommige spectaculaire lodges zijn zelfs slechts te bereiken met een licht vliegtuig aangezien er in de wildernis geen feasfalteerde wegen zijn en dit dus het enige vervoersmiddel is.