Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Reizen & Safari’s

5 dagen safari in een privé-reservaat van het Krugerpark in Zuid-Afrika

5 dagen Zuid-Afrika

Overzicht

Wie op zoek ik naar een luxe safari in het Krugerpark met eersteklas safarimogelijkheden en een bezoek aan exclusieve wildparken zit met deze vakantie gebeiteld. De waanzinnige mooie en bekroonde lodges van Singita zijn je onderkomen voor de komende vijf dagen.

 

Het avontuur begint bij de Singitia Ebony Lodge, dat op een prachtige locatie aan de oevers van de Sand River in Sabi Sands Private Game Reserve ligt. Je dag begint hier met een avontuurlijke vroege safari om de Big 5 te spotten. Daarna is er tijd om de ontspannen in en rondom de logde en later in de middag of begin van de avond ga je er nogmaals op uit om het wild te bekijken. Keer terug naar de lodge voor een verwenmassage en een uitstekend diner met kaarslicht. 

Lees meer

 

Na een aantal heerlijke dagen op deze plek stap je op een korte vlucht naar Singita Sweni Lodge in de Lebombo Concessie, een exclusief gebied in het Krugerpark. Geniet van avontuurlijke safari’s en sfeervolle activiteiten zoals een wijnproeverij of een behandeling in de spa.

Lees minder

Highlights

 • Perfecte huwelijksreis
 • Verblijf in bekroonde lodges
 • Adembenemende safari’s in twee unieke wildreservaten
 • Sublieme wine & dining
 • Ontspannen met massages en spabehandelingen
 • Prachtige locaties voor het spotten van luipaarden
 • Een combinatie met Kaapstad is zeer de moeite waard
 • All inclusive

Samenvatting

Beginpunt:
Johannesburg – Zuid-Afrika

Reisduur:
5 dagen

Eindpunt:
Johannesburg – Zuid-Afrika

Plaatsen die je bezoekt

Accommodaties waar je verblijft

Dag tot dag

Reisschema

Dag 1: Op naar de Sabi Sands (2n)

Arriveer op de luchthaven van Johannesburg en neem een korte vlucht naar het privéreservaat Sabi Sands Game Reserve, dat grenst aan het wereldberoemde Kruger National Park. 

Krugerpark, Kruger Private Reserves, Zuid-Afrika

Dag 2: Een exclusieve Big 5 safari

Word wakker in de verbluffend mooie omgeving van Singita Ebony en maak je klaar voor een vroege ochtend-safari onder begeleiding van professionele rangers. Deze omgeving staat bekend om de grote populatie wilde dieren en de Big 5 en het is dan ook niet ongewoon om binnen een dag of twee alle Big 5 gezien te hebben. Zelfs de zeer moeilijke en vluchtige luipaarden. 

De dag begint met een kop verse koffie of thee en een licht ontbijt voordat je op pad gaat met de zeer goed geïnformeerde gids en tracker. Daarna keer je terug naar de lodge voor een ontspannen brunch en kun je lekker relaxen bij het zwembad, in de spa of in je villa. Je persoonlijke butler staat altijd voor je klaar om alles te regelen waar je zin in hebt. 

In de late namiddag staat er nog een safari op het menu en geniet je van sunset-drankjes in de bush, magisch! Op de terugweg naar de lodge word je getrakteerd op een safari in het donker met veel mogelijkheden om wild te spotten. De dag wordt afgesloten met een heerlijk diner en sublieme Zuid-Afrikaanse wijnen. 

Krugerpark, Kruger Private Reserves, Zuid-Afrika

Dag 3-4: Ontdek het Kruger bij Sweni (2n)

Na een geweldig ontbijt, word je opgehaald en naar de Singita-landinsgbaan gebracht om een korte vlucht over de Sabi Sands naar het Kruger Nationaal Park te nemen. Eenmaal geland op de Singita Lebombo & Sweni landingsbaan in de Nwanesti omgeving word je naar de lodge van Singita Sweni gebracht.

Wederom, een fantastische lodge op een afgelegen plek met een prachtig uitzicht op rivier de Sweni. De lodge is bijna volledig van glas gebouwd en staat bekend om de hoogstaande architectuur, design en fine dining. Je dagen worden gevuld met een vroege ochtend-, middag- en nachtsafari om het uitzonderlijke wild te observeren in dit beschermde gebied van het Krugerpark. 

Krugerpark, Kruger Private Reserves, Zuid-Afrika

Dag 5: Dag Zuid-Afrika!

Geniet van een heerlijk laatste ontbijt in de lodge, waarna je wordt opgehaald voor een laatste safari in de ochtend. Geniet van al het moois voordat je een vlucht vanaf Kruger Mpumalanga Airport naar Johannesburg neemt voor een vlucht naar huis.

Krugerpark, Kruger Private Reserves, Zuid-Afrika

Inclusief

 • Top-accommodaties
 • Safari’s en activiteiten
 • Ontbijt, lunch & diners op diverse locaties
 • Gedeelde vlucht tussen Singita Ebony en Singita Sweni
 • Gedeelde vlucht van OR Tambo International Airport naar Singita Sabi Sands
 • Gedeelde vlucht van Singita Kruger National Park naar OR Tambo International Airport
 • 24/7 assistentie op reis
 • Garantiefonds GGTO

Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Luchthavenbelasting
 • All maaltijden en dranken die niet zijn aangegeven
 • Tips en fooien
 • Persoonlijke items