Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Reizen & Safari’s

Tent Safari

Waar naartoe

Mobiele safari’s in Afrika

Mobiele safari’s in Botswana

Als het gaat om mobiele safari’s dan is Botswana in zuidelijk Afrika een bestemming bij uitstek voor dit type safari. Ontdek de beste wildparken en reservaten van de Makgadikgadi-zoutpannen tot aan de rustgevende waterwegen van de Okavango Delta en de prachtige natuur in Chobe.

 

Wat veel van onze reizgers doen is kiezen voor een combinatiesafari die bestaan uit meerdere mobiele tentenkampen afgewisseld met permanente lodges. Hierdoor heb je best of both worlds. Botswana biedt een hele rijke omgeving van natuur om wild te bekijken en activiteiten te ondernemen zoals safari in jeeps, motorboten, kano’s en begeleide natuurwandelingen.

 

Mobiele safari’s in Tanzania en Kenia

De originele safaribestemmingen van Afrika zijn natuurlijk Tanzania en Kenia, de thuisbasis van de Big 5 en nog steeds ongeëvenaarde safari-bestemmingen, ook als het gaat om mobiele safari’s. Een prachtig fenomeen is the Great Migration waarbij een miljoen gnoes de regen volgen van de glooiende vlaktes van de Masai Mara in Kenia door rivieren vol loerende krokodillen, naar de sappige graslanden van de Serengeti in Tanzania en weer terug.

 

Dit schitterende natuurspektakel wordt beïnvloed door seizoenen, regen en begrazing waardoor de felxibiliteit van een mobiel tentenkamp ideaal is zodat je precies op het juiste moment ter plaatse bent. Ga op safari in jeeps, begeleide natuurwandelingen vanuit het tentenkamp en ervaar het hele jaar door de meest schitterende safari’s.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een mobiele safari? Neem contact met ons op of vraag een offerte op maat aan.