Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Reizen & Safari’s

Strand & Safari

Beste tijd

Voor safari & strand

Voor een combinatie met het strand is het belangrijk om in een droge periode te reizen zodat je niet verregent in je zwem-outfit. Voor een strandvakantie in Kwazulu Natal is de beste reistijd grofweg van januari tot en met mei en van augustus tot en met december. In deze maanden valt er doorgaans amper neerslag en zijn de temperaturen aangenaam. Wie naar Mozambique reist voor een strandvakantie kan hiervoor het beste terecht in de maanden april tot en met november. De neerslag is in de maanden december tot en met februari erg groot waardoor het warm en vochtig is. Daarnaast waait het deze maanden erg hard op Mozambique. De beste reistijd voor een strandvakantie naar de kust van Kenia is van december tot en met maart en van juni tot en met september. De passaatwind brengt een aangename bries met zich mee waardoor de temperaturen goed vol te houden zijn. In de maanden april en mei kun je de kust van Kenia beter vermijden in verband met het regenseizoen. Een strandvakantie op Zanzibar kun je het beste doen in de droge perioden van het jaar om regen te vermijden. Dat is van januari tot en met februari en van juni tot en met oktober. In Mauritius kun je het beste zijn voor een zorgeloze strandvakantie van de maanden mei tot en met oktober, dan is het plaatselijk winter, zijn de temperaturen aangenaam, de luchtvochtigheid laag en valt er weinig neerslag.

 

Voor een gedetailleerd advies over de reisperiode, praat je met één van onze safari-experts. Geef je data aan en wij zorgen voor een ultieme safari, afgestemd op jouw wensen.