Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Bestemmingen

Oeganda

Tours & Safari’s

De beste tours & safari’s in Oeganda

Zuid Afrika is een wereld op zich met veel gezichten wat betreft cultuur, landschappen en steden. Een veelzijdig land waar je keer op keer kunt terugkeren voor een compleet nieuwe ervaring.

Voor wie er nog nooit is geweest of juist wel, is Kaapstad een heerlijke stad en een hoogtepunt op zich. Geniet van een heerlijk klimaat, beklim de Tafelberg en laat je inspireren door het historisch centrum. De ligging aan de kust, is een megabonus tijdens je bezoek aan Kaapstad.

Aan de andere kant van de Tafelberg word je ingepakt door een gastronomische wereld in de wijngaarden van Stellenbosch, Paarl en Franschhoek.

  • Januari t/m mei (winter) lange regen periodes – beste plek: het oosten.
  • Juni t/m december (zomer) lange droogte periodes – beste plek: hele land.