Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Bestemmingen

Oeganda

Waar naartoe

Waar naartoe in Oeganda

Oeganda is voor velen een bucketlist-bestemming vanwege de ongerepte jungle en de aanwezigheid van de zeldzame berggorilla’s en chimpansees. Het relatief kleine land is wellicht in oppervlak bescheiden, maar pakt qua bezienswaardigheden groots uit. Vertrek richting de groen bergen van het Bwindi National Park en ontmoet de gorilla’s van dit gebied tijdens een trekking door het oerwoud. Naast talloze primaten en gorilla-tochten zijn er ook prachtige andere natuurgebieden zoals Kabale Forest National Park en Murchison Falls National Park met een breed scala aan wild en vogels.

De zeldzame berggorilla’s in Bwindi Impenetrable National Park

Ga op zoek naar de zeldzame berggorilla’s in Bwindi Impenetrable National Park en kom oog in oog te staan met deze machtige dieren. Via een prachtige trekking door de groene jungle van Bwindi kom je uiteindelijk aan bij een van de vier bekende familie berggorilla’s. Een ervaring om nooit meer te vergeten!

Ontdek het wild van Murchison Falls National Park

Het Murchison Falls National Park is niet alleen een reusachtig natuurpark, maar tevens het grootste natuurpark van Oeganda. Rivier de Nijl stroomt hier dwars door het park en dat brengt een zeer grote aantallen wilde dieren met zich mee. Ontdek de buffels, leeuwen, nijlpaarden en leeuwen van Murchison Falls National Park en geniet van een breed scala aan exotische vogels en primaten. De Nijl voert je uiteindelijk mee naar de denderende watervallen die van een 7 meter hoge klif af storten. Fenomenaal om te ervaren.

De chimpansees van Kibale Forest National Park

In het Kibale Forest vind je een schitterend schouwspel van spelende chimpansees en heb je een van de grootste kansen om deze beesten in het echt te bewonderen. Vertrek met onze ervaren gidsen door de bossen van Kibale en laat je meevoeren in de wereld van deze bijzondere beesten. Geniet van slingerende chimpansees van boomtop naar boomtop en het spelen onderling.