Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Reizen & Safari’s

Privé Safari

Waar naartoe

Voor een privé-safari

Een privé-safari betekent voor iedereen wat anders en bij Tripsy zijn we ons daar zeer van bewust. Voor de één betekent het luxe een riante villa in een privé-reservaat van het Krugerpark en voor de ander betekent het een afgelegen tentenkamp temidden van grazend wild op de Masai Mara. Waar je ook gaat, wij zijn benieuwd wat jouw wensen zijn zodat we je volgende reis tot in de puntjes kunnen regelen. Wij hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van de beste accommodaties op het gebied van ligging, service, comfort en veiligheid. Binnen deze selectie varieert de mate van luxe van comfortabel tot ultra-luxe. Al onze accommodaties liggen in prachtige natuurreservaten in Afrika of op andere A-locaties. Geniet van luxe op de rand van de Ngorongoro Crater of kijk vanuit het infinity-zwembad over op de vlaktes van de Serengeti, van de beste wijnen en fine dining in Zuid-Afrika en onegevenaarde safari’s onder begeleiding van ervaren rangers. Laat Tripsy je vijf-sterren safari verzorgen.

 

Botswana: luxe safari’s temidden van ongerepte natuur

Botswana is de koning der safari-landen als het gaat om ongerepte natuur en luxe accommodaties. Deze luxe laat zich niet alleen zien in de vorm van prachtige lodges en kampen, maar komt ook in de vorm van afgelegen reservaten met heel weinig bezoekers. Hier geniet je van een scala aan wild en bijzondere ervaringen. Vlieg naar de kleine en exclusieve kampen in de privé-reservaten voor een ultra-luxe safari. De wereldberoemde moeraslanden van de Okavango Delta zijn hier een aanrader in, maar het Moremi Game Reserve en het prachtige Chobe National Park zijn hier een goede locatie voor. Onze luxe accommodaties liggen op je te wachten in de ongerepte natuur van Botswana.

 

Zuid-Afrika: wijn & spijs gecombineerd met een safari in privé-reservaten

Een safari in Zuid-Afrika betekent het beste van twee werelden. Het verfijnde eten en prachtige wijnen komen samen in de luxe accommodaties één van de privé-reservaten in het Krugerpark of Madikwe. Laat je verwennen met een dag vol safari onder begeleiding van topgidsen en ’s avonds onder de fonkelende sterrenhemel door de topkoks in deze luxe lodges. De lodges liggen vaak in de beste gebieden waar het spotten van de Big 5 vaak in een dag geregeld is. Prachtig ingerichte lodges met alle luxe zoals een infinity-zwembad, spa’s en service van de hoogste kwaliteit met direct uitzicht op het wild.

 

Tanzania: een zwaargewicht voor luxe safari’s

Tanzania is een klassieker als het gaat om luxe safari’s en legendarische savannes met wild en de Big 5. Het is één van de beste landen voor een safari en hoe kan het ook anders met de prachtige Serengeti-vlaktes, de wildebeest migratie en de machtige Ngorongoro Krater. Temidden van dit natuurgeweld, staan onze luxe accommodaties van dome-tenten op de rand van de Ngorongoro Krater tot aan exclusieve lodges op de Serengeti-vlakte. Naast deze iconische plekken is het ook aan te raden om de prachtige en exclusieve accommodaties op te zoeken in de wat minder drukke parken in het westen en zuiden van Tanzania. Voor een ultra-luxe afsluiter, sluit je je safari af met een aantal dagen aan de kust of op één van de tropsiche eilanden zoals Zanzibar.

 

Kenia: maak kennis met de legendarische Masai Mara

Maak kennis met de legendarische Masai Mara zoals je die kent van natuurdocumentaires en romantische boeken. Met onze luxe safari’s in Kenia nemen we je mee naar de kleinschalige en exclusieve lodges, ver van het massatoerisme waar Kenia helaas mee te kampen heeft. Het is soms druk op de Masai Mara met rijen minibusjes en massa’s toeristen die zich verdringen om roofdieren. Wij nemen je weg van deze drukte en laten je kennis maken met het échte Kenia. Samen met  de Masai-gidsen maak je prachtige safari’s waaronder safari’s wandelsafari’s en nachtelijke safari’s. Wil je nog luxer dan kunnen we zelfs regelen dat je in privé-villa’s verblijft met een eigen gids en voertuigen zodat je niet met vreemden te maken hebt. Geniet van de hoogste service en een ervaring om nooit te vergeten.