Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Reizen & Safari’s

Familie safari

Waar naartoe

Kindvriendelijke bestemmingen

Kindvriendelijke vakanties in Afrika

Kies je voor een familievakantie in Afrika met Tripsy dan kom je niets tekort en zul je zeker niet inboeten op magische ervaringen. Wij bieden op vrijwel elke locatie kindvriendelijke vakantie en Big-5 ervaringen met kids. Daarnaast zorgen we ervoor dat er net zoveer plezier voor volwassenen als de kinderen is.

 

Oost-Afrika: Tanzania en Kenia

In zowel Tanzania als in Kenia vind je de groten der groten als het gaat om safari. Deze klassieke safarilanden zijn beide perfect voor een familievakantie door de vele gezinscvriendelijke accommodaties, lodges met geweldige safari’s voor jong en oud en kinderopvang voor wanneer je zelf een safari wil maken of even een paar uurtjes wil bijkomen. Voor onze familievakanties is ons advies om voor een fly-in safari te gaan, omdat je op deze manier heel snel tussen locaties reist en niet uren onderweg bent met kinderen om naar de volgende locatie te komen. De afstanden zijn groot en de infrastructuur ontbreekt op veel plekken waardoor een fly-in vakantie dé uitkomt biedt voor kindvriendelijke safari’s.

 

Zuidelijk Afrika: Botswana, Namibië, Victoria Falls, Zimbabwe en Zambia 

Een andere zeer kindvriendelijke safari-bestemming vind je in zuidelijk Afrika, hier wordt natuur en avontuur moeiteloos met elkaar gecombineerd. Voor een ongerepte safari-ervaring ga je naar het unieke Botswana, één van de beste bestemmingen voor het bekijken van wild. Het is er veilig en je kunt gemakkelijk van a naar b reizen. Vanuit Botswana is het ook een fluitje van een cent om de grens over te steken naar de verpletterende Victoria Falls. Wereldberoemd vanwege de kletterende waterval maar ook vanwege de talloze spannende activiteiten in de buurt van de waterval. Denk aan raften, bungyjumpen, helicoptervluchten en kanoën. De Victoria Falls kan ook vanui Zimbabwe worden bezocht en bekeken waarbij je je bezoek kunt combineren met geweldige Big-5 safari’s in bijvoorbeeld Hwange. Wil je een self drive safari met de familie dan is Namibië een geweldige aanrader. Bezoek het Etosha National Park met veel wild en grote dieren en bezoek de zandduinen van de Namib woestijn. Leuk voor jong en oud!

 

Indische Oceaan: Mozambique, de Seychellen, en Mauritius

Welk gezin houdt er niet van een strandvakantie? Afrika is een ideale strandbestemming als het gaat om volwassenen en kinderen. Onze bestemmingen zijn zorgvuldig geselecteerd waardoor alle strandbestemmingen voor families makkelijk te bereiken zijn en er talloze activiteiten zijn voor kinderen en volwassenen. Ga voor een snorkel- en duikvakantie op Mozambique met prachtige plekken zoals de Bazaruto Archipel en Quirimbas Archipelagos. Voor een actieve vakantie is Mauritius een uitstekende bestemming met een scala aan watersporten en wereldberoemde duikplekken. Daarnaast vind je er de beste golfbanen. Voor een strandvakantie vol luxe en exclusieve lodges reis je richting de Seychellen met eveneens fantastische duik- en snorkel plekken.

 

Zuid-Afrika: Kaapstad, Tuinroute, Oost-Kaap, Madikwe en Krugerpark

Eén van de beste locaties in zuidelijk Afrika voor een vakantie met kinderen is en blijft Zuid-Afrika. Het veelzijdige en gastvrije Kaapstad en het wereldberoemde Krugerpark zijn slechts twee locaties in Zuid-Afrika die zowel jong en oud aantrekken. Het is een moderne plek en daarnaast biedt Zuid-Afrika ook malariavrije Big-5 safari’s aan de Oostkaap en Madikwe. Een dikke plus als je met kleine kinderen reist. Zuid-Afrika is ook zeer geschikt voor self drive vakanties en heeft een aantal schitterende routes zoals de Tuinroute en de Panoramaroute. Beleef alle hoogtepunten van dit prachtige land met de familievakanties van Tripsy.