Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Reizen & Safari’s

Big 5 Safari’s

Beste tijd

Om de big 5 te spotten

De beste tijd voor een Big 5 Safari is traditioneel gezien de droge tijd van het jaar voor een Big-5 safari vanwege de meest gegarandeerde waarnemingen op wild. De vegetatie is dan flink uitgedund waardoor je meer kans hebt om wilde dieren te spotten rondom de waterbronnen waar de dieren naar water zoeken. Naast de goede waarnemingen is het een fijne tijd om te reizen, het is droog, de nachten zijn koud en de dagen zijn warm. Bedenk je ook dat in deze tijd de drukste tijd van het jaar is en vaak ook de hoogste prijzen van het jaar. Een Big 5-safari buiten het droge seizoen kan echter net zo prachtig zijn als het gaat om waarnemingen van wild, het is minder druk in de parken en je bespaart een hoop geld. 

Voor een gedetailleerd advies over de reisperiode, praat je met één van onze safari-experts. Geef je data aan en wij zorgen voor een ultieme safari, afgestemd op jouw wensen.