Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Reizen & Safari’s

Big 5 Safari’s

Accommodaties

Onze Big 5 accommodaties

Accommodaties zijn een belangrijk onderdeel van je Big 5 safari en kunnen je verblijf maken of breken. Wij hebben voor jou de beste lodges en camps geselecteerd en dat ook nog in de beste wildreservaten van Afrika. Kies voor een romantische locatie voor een huwelijksreis, kindvriendelijke accommodaties of een malariavrije Big-5 locatie. Wij helpen je graag met het vinden en boeken van een geschikte accommodatie.

Op dit moment zijn wij druk bezig om onze website uit te breiden met prachtige lodges en camps in Afrika. Binnenkort vind je hier onder andere foto’s en beschrijvingen van deze accommodaties ter inspiratie. Heel erg bedankt voor je geduld in de tussentijd en tot snel!

Aanbevolen

Big 5 safari accommodaties