Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Reizen & Safari’s

All Inclusive Safari

Waar naartoe

Voor een all inclusive vakantie in Afrika

All inclusive vakantie Zuid-Afrika

Voor een all inclusive ben je in Zuid-Afrika aan het juiste adres met luxe safari-lodges in prachtige privé-wildreservaten, grenzend aan het prachtige Nationaal Krugerpark. Het Krugerpark is een favoriete bestemming voor het spotten van de Big 5 en het straat bekend om de meest betrouwbare waarnemingen als het aankomt op luipaarden in Afrika, kortom een fantastische safaribestemming! Als je kiest voor een all inclusive safari in Zuid-Afrika dan heb je het geluk van soepele logistiek, fenomenale safari’s en de beste kwaliteit wat betreft service, luxe accommodaties en eten in het wild.

 

All inclusive vakantie Botswana

In Botswana vind je een onvergetelijke safaribestemming vanwege de grote populaties aan wild en pareltjes van safarigebieden. De enorme natuurgebieden hebben het hele jaar door stabiele populaties wild, grote kuddes olifanten en kuddes met leeuwen. Vogelliefhebbers zijn in dit gebied ook op hun plek met maar liefst 600 soorten vogels zoals zeldzame trekvogels. Als je voor een all inclusive safari in Botswana gaat dan kom je terecht in de spectaculaire landschappen van de Okavango Delta, Chobe en Linyanti. Een klassieke safari met veel comfort en elegantie is onvergetelijk.

 

All inclusive Kenia

Kenia is de klassieker en thuishaven voor de fabelachtige Wildebeest Migratie en het prachtige Masai Mara National Reserve in Afrika. De Masai Mara biedt een geweldige ervaring voor safari’s en andere activiteiten voor het observeren van wild. Daarnaast is deze bestemming een goede combinatie met tropische eilanden en Zanzibar. Met een all inclusive vakantie heb je elegante tentenkampen, prachtige natuur en overgetelijke ontmoetingen met de Maasai en Samburu-bevolking.

 

All inclusive Tanzania

In Tanzania vind je één van de meest bijzondere savannelandschappen met prachtig wild en uiteraard het tropische eiland Zanzibar. Er is een enorme diversiteit aan attracties van landschappen en wild, culturele ontmoetingen en hagelwitte stranden. Kies je voor een all inclusive safari in Tanzania, kies je de megakuddes van de Wildebeest Migratie in de Serengeti en betrouwbare Big 5 observaties. Omhuld in de warme gastvrijheid en luxe lodges is het goed vertoeven in het prachtige Tanzania.

 

All inclusive Eilanden in de Indische Oceaan

De eilanden van Afrika zijn ideaal voor een heerlijke strandvakantie met prachtig azuurblauw water, witte zandstranden en kruidenmarkten. De eilanden zoals de Seychellen, Zanzibar, Quirimbas, Bazaruto en Mauritius zijn perfect te combineren met safari’s op het vastenland. Na een safari in de ochtend reis je door naar een zonovergoten eiland waar een luxe strand-accommodatie op je staat te wachten. Een perfecte afsluiter van je safari. Een vakantie op een eiland in de Indische Oceaan staat garant voor heerlijke zandstranden, geurige gerechten, diverse watersporten en beste duikplekken van de wereld.