Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Bestemmingen

Kenia

Waarom gaan

Safari in Kenia

Ontdek het klassieke Afrika

Ontdek Kenia, het klassieke Afrika. Als je denkt aan het idyllische plaatje met een kudde olifanten op een oneindige vlakte en een rood gele achtergrond met een acaciaboom als contour aan de horizon, dan zit je in Kenia goed. De landschappen in Kenia zijn als nergens anders waarbij de Great Rift Valley een lang gebied vormt van meren en (grotendeels) inactieve vulkanen.

 

De diverse landschappen van Kenia

De besneeuwde toppen van Mount Kenya steken de grillige vormen af in het hart van het land. In het noorden vind je de woestijnachtige gebieden waar de nomadenstammen in de droge gebieden overleven. Daarnaast vind je vruchtbare valleien in het zuiden. De kust van Kenia is adembenemend mooi met witte zandstranden, palmbomen en de Indische Oceaan.

 

Jouw ideale safari in Kenia

Voor een safari zit je hier helemaal op je plek en een afsluiter aan het strand is de meest ontspannen manier om je vakantie af te sluiten! Een authentieke ontmoeting met de Masai is er een om nooit meer te vergeten. Wij zorgen voor originele en luxe lodges tijdens je verblijf.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een exclusieve rondreis Kenia? Neem contact met ons op of vraag een offerte op maat aan.