Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Bestemmingen

Kenia

Waar naartoe

Waar naartoe in Kenia

In Kenia vind je een prachtige safari-bestemming met schitterende locaties zoals de Masai Mara, bekend van de Big 5 en het spektakel van de Wildebeest Migratie. Naast de prachtige landschappen van de Masai Mara is er nog veel meer te zien zoals de Samburu vlaktes met een grote populatie aan wild en de prachtige stranden aan de oostkust. Na een aantal dagen safari is er niets zo lekker als een welverdiende strandvakantie aan de tropische kust van Kenia. Kom bij in één van de exclusieve lodges aan het strand. We adviseren je graag welke plekken het beste bij je wensen passen!

De Masai Mara: thuis van de Big 5 en de Masai

Een bezoek aan Kenia is onlosmakelijk verbonden met het uitgestrekte gebied van de Masai Mara, verbonden met de Serengeti in Tanzania. Het is een thuis voor de Big 5, de Masai en in dit gebied vindt de jaarlijkse spectaculaire Wildebeest Migratie plaats. Een schitterend fenomeen en, mits goed gepland, kun je op de eerste rij zitten voor het aanschouwen van dit spektakel. Wij kunnen ervoor zorgen dat je in een exclusief kamp verblijft dat meereist met de Wildebeest Migratie. Geniet daarnaast van 4×4 safari’s, hot air balloon safari’s, maak kennis met de Masai en ervaar de spannende wandelsafari’s door de bush!

Samburu National Reserve: dramatische vergezichten

Ten noorden van Mount Kenya ligt het dramatische landschap van Samburu National Reserve evenals het Shaba Wilsreservaat. De savanne van de Masai Mara maakt hier plaats voor schitterende bergen en struikgewassen. Wat Samburu National Park extra speciaal maakt is de populatie van wilde dieren. Naast de bekende Afrikaanse dieren vind je hier ook dieren die nergens anders meer voorkomen in de wildparken van Kenia. Een hele bijzondere plek om te bezoeken voor een safari!

De stranden van Kenia: een exotische afsluiter

Hoewel de safari-mogelijkheden al reden genoeg zijn voor een bezoek aan het schitterende Kenia, zijn de hagelwitte zandstranden van Kenia nog een belangrijke reden voor een vakantie naar dit land. De Indische Oceaan met het azuurblauwe water, een rijkelijke onderwaterwereld en prachtige duiktochten zijn slechts een aantal aspecten aan deze droomstranden. De verborgen baaitjes, 500 kilometer strand en de luxe droomaccommodaties zijn een ideale afsluiter van je safari.