Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Bestemmingen

Tanzania

Waar naartoe

Wat je niet mag missen in Tanzania

Voor wie er nog nooit is geweest of juist wel, is Kaapstad een heerlijke stad en een hoogtepunt op zich. Geniet van een heerlijk klimaat, beklim de Tafelberg en laat je inspireren door het historisch centrum. De ligging aan de kust, is een megabonus tijdens je bezoek aan Kaapstad. Aan de andere kant van de Tafelberg word je ingepakt door een gastronomische wereld in de wijngaarden van Stellenbosch, Paarl en Franschhoek.

Serengeti & Noord-Tanzania: de Wildebeest Migratie en de gouden savannes

In Tanzania is alles een must, maar Serengeti National Park mag je niet overslaan tijdens een bezoek aan Tanzania. Het Serengeti National Park is de thuisbasis van één van ’s werelds grootste concentraties wilde dieren. Daarnaast speelt het grootste gedeelte van de grote wildebeest migratie zich hier af. De uitgestrekte graslanden en de gouden savannes vormen het decor van miljoenen gnoes, zebra’s, olifanten, buffels, giraffen en antilopen. Dat betekent dat roofdieren zoals luipaarden, leeuwen, cheetahs, wilde honden en hyena’s.

Ngorongoro Crater: thuisbasis voor de Big 5

Een unieke ervaring ligt te wachten in de Ngorongoro Crater, één van de hoogtepunten van de Northern Safari Circuit in Tanzania. Geniet van een Big-5 safari in de krater die ooit een oude vulkanische caldera was. In de Ngorongoro Crater vind je circa 30.000 wilde dieren, een spectaculair landschap en vele roofdieren waardoor het niet moeilijk is om de Big 5 in één dag te spotten. Verblijf in bijzondere lodges waarvan sommige op de rand van de krater en geniet van het spectaculaire uitzicht.

Zanzibar

Sluit je safari in Oost-Afrika af met een zonovergoten vakantie op Zanzibar, ook wel het ‘kruideneiland’ genoemd. Het is een ideale bestemming voor families maar ook als huwelijksreis is het een prachtige bestemming. Op Zanzibar geniet je van hagelwitte stranden en gekleure koraalriffen, relaxen is wat dat betreft geen probleem! Andere activiteiten zijn de dhow tochten (traditionele boottochten) bij zonsondergang en de straatmarkten met geurige kruiden. Niet alleen Zanzibar is een prachtig plek, maar ook Chole, Mafia en Pemba zijn exclusieve eilanden met topstranden en duikgelegenheden.