Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Bestemmingen

Botswana

Wanneer

De beste tijd om Botswana te bezoeken

Met een gemiddelde temperatuur van 28°C is Botswana het hele jaar geschikt voor een safari

Beste tijd voor de Okavango Delta

De prachtige wateren van de Okavango Delta zijn het beste te bezoeken van de maanden april tot en met oktober. Dat komt omdat in deze maanden de droge periode is in deze regio. In de maanden juni en juli komt het water tot een hoogtepunt in de Okavango Delta waar veel wildlife op afkomt.

Beste tijd voor de Kalahari woestijn

Voor de Kalahari woestijn breekt de beste reistijd aan als het regenseizoen begint. Deze periode is van november tot en met maart. Waar het normaal gesproken een droge woestijnvlakte is, komt de woestijn tijdens het regenseizoen tot leven. Planten en wildlife komen tot leven waaronder zebra’s, gnoes en Kalahari leeuwen. In deze tijd worden ook veel jonge dieren geboren.

Beste tijd voor Chobe National Park

Voor het Chobe National Park geldt dat de beste reistijd in de droge periode is, van de maanden april tot en met oktober. Door de droge periode gaan de wilde dieren op zoek naar drinken en zijn daardoor meer zichtbaar dan in andere maanden. Daarnaast is de kans om overvallen te worden door een regenbui nihil.

Klaar om je safari te plannen?

Praat met iemand die je precies kan uitleggen wanneer je het beste kunt gaan en waar – iemand van ons team die er al eens is geweest.