Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Rondreizen op maat

Persoonlijk advies

Samen met onze Trippers

Rondreizen Schotland

Home \ Schotland

Rondreizen Schotland

Home \ Schotland

Ga direct naar:        Whisky proeven in de Hooglanden

In Schotland wacht je een warm welkom van de altijd vriendelijke Schotten, groen glooiende natuur en een magische sfeer. Nog voordat Schotland het decor werd voor Harry Potter, was het al een plek waar mystiek de boventoon voerde. Denk aan het Monster van Loch Ness, de typisch Schotse wolkenvorming en de ondergrondse labyrinthen van Edinburgh. Een rondreis Schotland staat garant voor een magisch avontuur door prachtige natuur en mooie steden.

1 rondreis Schotland

Rondreis Schotland

Schotse Hooglanden, Schotland • 8 dagen • Vanaf € 559

  • Gemaakt door tripper Dirk
  • Edinburgh, Inverness, Fort William, Glasgow
  • Inclusief whiskyproeverij

Rondreis op maat

Heb jij specifieke wensen voor je rondreis of zelf een idee? Geen probleem! Laat het ons weten en wij maken een reisplan op maat aan de hand van jouw wensen.

Wij leren je graag kennen

Wilt u graag meer informatie over één van onze rondreizen of bent u heeft u interesse in een rondreis op maat? Neem contact met ons op. Wij vinden het leuk om je persoonlijk te leren kennen en al je vragen vrijblijvend te beantwoorden.

Of bel ons direct op: 030 – 711 62 47

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste rondreizen als eerste in je inbox. Bij inschrijving gaat u akkoord met onze privacybeleid