Door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Wie weet immers beter wat je het beste kunt doen en zien in een stad of land dan een local

Rondreizen door de ogen van locals

Rondreizen door de ogen van locals! Dat houdt in dat wij bij al onze rondreizen veel contact hebben gehad met locals. Op deze manier zijn wij erachter komen wat echt de aller aller beste plekjes zijn om te eten, te drinken, te fietsen, te lopen, cultuur op te snuiven, rust te vinden, van een adembenemend uitzicht te genieten of juist de drukke toeristische plekken op te zoeken zonder in de rij te staan.

Rondreizen op maat

Persoonlijk advies

Samen met onze Trippers

Rondreizen IJsland

Home \ IJsland

Rondreizen IJsland

Home \ IJsland

Ga direct naar:      Watervallen en ijsmeren

IJsland is veruit het meest indrukwekkende land waar wij in Europa zijn geweest. In dit land kom je ogen en oren tekort door de maanachtige landschappen, honderden watervallen en borrelende geisers. Gecombineerd met de gastvrije bevolking, een keuken met altijd verse producten en spectaculaire activiteiten is een rondreis IJsland een ervaring die je altijd bij zal blijven.

1 rondreis IJsland

Rondreis IJsland

Watervallen en ijsmeren in IJsland

Zuid-IJsland, IJsland • 8 dagen • Vanaf € 989

  • Gemaakt door Eline
  • Reykjavik, Jökulsárlón, Vatnajökull National Park
  • Inclusief Golden Circle en Noorderlicht tour

Rondreis op maat

Heb jij specifieke wensen voor je rondreis of zelf een idee? Geen probleem!
Laat het ons weten en wij maken een reisplan op maat aan de hand van jouw wensen.

Wij leren je graag kennen

Wilt u graag meer informatie over één van onze rondreizen of bent u heeft u interesse in een rondreis op maat? Neem contact met ons op. Wij vinden het leuk om je persoonlijk te leren kennen en al je vragen vrijblijvend te beantwoorden.

Of bel ons direct op: 030 – 711 62 47

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste rondreizen als eerste in je inbox. Bij inschrijving gaat u akkoord met onze privacybeleid