Vliegtickets.nl ervaringen en reviews

Wil jij alles weten over Vliegtickets.nl of Vliegtickets.nl ervaringen lezen van andere reizigers? lees hier dan alles over dit bedrijf en wees goed voorbereid.

Over Vliegtickets.nl

Eén van de grootste webwinkels op het gebied van vliegtickets boeken is al sinds 2009 Vliegtickets.nl. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR, IATA en thuiswinkel Waarborg fonds. Het Nederlandse reisbureau onderhandeld met vliegtuigmaatschappijen om zo de laagste prijs voor een vliegticket te krijgen. Naast vliegtickets heeft het bedrijf sinds een aantal jaren ook hotelkamers en autoverhuur regelingen. Je kan er zelfs terecht voor een complete zonvakantie waarbij alles is inbegrepen! De vliegtickets.nl ervaringen zijn overwegend zeer positief en dit is bijna alleen al een reden om hier te gaan boeken.

Soorten reizen bij vliegtickets.nl

Bij vliegtickets.nl kan je een reis boeken naar elke locatie op de wereld. In principe boek je hier alleen een vliegticket, maar het is mogelijk om er ook direct een hotel bij te boeken. Het boeken van een hotel gebeurd overigens via de partner van de reisorganisatie Booking.com. Je kan hier dus voornamelijk terecht voor voordelige vliegtickets over de hele wereld. Dankzij de handige tool op de website kan je direct verschillende vluchtmaatschappijen met elkaar vergelijken en bekijken welke het voordeligste is voor jouw reis. Het maakt niet uit of het een vakantie is naar de zon of een winters oord.

Reis boeken bij vliegtickets.nl

Een reis boeken bij vliegtickets.nl doe je direct online via de website. Als je nog vragen hebt dan kan je even bellen naar de reisorganisatie. Het is zelfs mogelijk om telefonisch een boeking te plaatsen als je zelf niet zoveel vertrouwen hebt in online boeken. Een vriendelijke medewerker vergelijkt dan de prijzen en boekt de vlucht die voor jouw het voordeligste is en de beste reistijd heeft. Je kan bijvoorbeeld zelf bepalen of je wil overstapen of rechtstreeks wil boeken wat vaak iets duurder is. Je kan dezelfde dag nog tot 19.00 annuleren als je toch besluit om een andere vakantie te boeken. Een betaling gebeurd direct met een Creditcard of iDeal. Het is bij vliegtickets.nl ook mogelijk om met Airmiles te betalen.

Vliegtickets.nl ervaringen

Meer dan 90% van de online boekers heeft positieve vliegtickets.nl ervaringen. Tenminste als je de website van de reisorganisatie mag geloven. Gelukkig kan je bij ons terecht voor de eerlijke vliegtickets.nl ervaringen. Je hebt zo een duidelijk beeld van wat je kan verwachten als je een tripje boekt met de online reisorganisatie. Uiteraard kan je hier ook je eigen vliegtickets.nl ervaringen achterlaten.

Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Geen ervaringen bekend