Vakantiediscounter ervaringen en reviews

Wil jij alles weten over Vakantiediscounter of Vakantiediscounter ervaringen lezen van andere reizigers? lees hier dan alles over dit bedrijf en wees goed voorbereid.

Over Vakantiediscounter

Vakantiediscounter is een ervaren reisbureau in Amsterdam. Online kan je hier 24 uur per dag een vakantie boeken tegen de laagste prijs. Als je vragen hebt dan kan je ook bij de reisadviseurs zelf terecht. Ze staan 6 dagen per week voor je klaar om je advies te geven over jouw vakantie. Dit kan telefonisch of gewoon per e-mail bij de online reisorganisatie. Het boeken van een voordelige vakantie kan een risico zijn. Een bedrijf kan failliet gaan en je hebt misschien wel helemaal geen vakantiediscounter ervaringen. Gelukkig kan je rekenen op de garantie van de ANVR en de SGR. Mocht de vakantiediscounter voor je vakantie failliet gaan dan kan je altijd nog je vakantiegeld terug krijgen en een nieuwe reis boeken.

Soorten reizen bij de vakantiediscounter

Je kan bij de vakantiediscounter eigenlijk voor vrijwel alle reizen terecht. Van een zonvakantie tot een wintersportvakantie alles is mogelijk. Maar ook gewoon een stedentripje of een weekendje er tussenuit met de auto. Je vind er zelfs verre reizen tegen echte spot prijzen. Laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden om een reis te boeken naar het buitenland. Uiteraard altijd tegen de vaste lage prijs die je gewend bent bij de vakantiediscounter.

Reis boeken bij de vakantiediscounter

Als je een reis wil boeken bij de vakantiediscounter dan kan je dit online regelen via de website van de online reisorganisatie. Als je er niet uitkomt dan kan je altijd even bellen voor advies. Als je een reis boekt dan dien je bij meer dan 6 weken voor vertrek ongeveer 15 a 20% aan te betalen. Bij eigen vervoer is het vaak 20% en een pakketreis is meestal 15%. Als de reis nog 6 weken duurt dan dien je het volledige bedrag over te maken. Je kan betalen met een bankoverschrijving of gewoon direct veilig met iDeal.

Vakantiediscounter ervaringen

Misschien twijfel je om bij de vakantiediscounter te boeken omdat je hier nog nooit een boeking gedaan hebt. Gelukkig kan je bij ons terecht voor alle eerlijke vakantiediscounter ervaringen. Je weet zo wat je kan verwachten als je hier een weekendje weg boekt. Lees alle vakantiediscounter ervaringen gewoon online via de website. Heb je zelf inmiddels een ervaring? Dan mag je deze altijd bij ons delen zelf als het negatief is. Zowel positieve als negatieve ervaringen over de Vakantiediscounter kunnen op onze website worden gedeeld. Zo weten anderen precies wat ze kunnen verwachten als ze hier gaan boeken.

Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Vakantiediscounter - Rhodes was goed ondanks alle commotie
8
Beoordeeld op 29-06-2015 door Fam Dijks
Wij zijn met vakantiedisounter naar Rhodes geweest en hebben totaal geen last gehad van de commotie welke er nu allemaal speelt. Mensen zijn onwijs vriendelijk en op het eiland konden wij nog gemakkelijk cash geld pinnen.

Voor de rest is de website erg gemakkelijk en mooi
Vakantiediscounter - Florence was top
8
Beoordeeld op 25-06-2015 door Sabrina
Hotel was goed, vlucht ging optijd en de plaats florence is gewoon erg leuk... Al met al een prima vakantie gehad.
Vakantiediscounter - Heerlijk op vakantie geweest voor een top bedrag
10
Beoordeeld op 10-04-2015 door Ben & Anneke
Ik en mijn man zijn een weekje heerlijk weg geweest en alles wat keurig netjes :)

Na onze boeking belde het bedrijf ons direct op om de boeking even door te nemen. Zo haddden wij nog de gelegenheid om nog wat te vragen waar nodig en wisten we zeker dat alels goed was. Echt heerlijk zo een service!
X
Goedkoopste vakanties bij Vakantiediscounter
Profiteer van de beste, leukste en goedkoopste vakanties bij Vakantiediscounter. Oke