Trivago ervaringen en reviews

Wil jij alles weten over Trivago of Trivago ervaringen lezen van andere reizigers? lees hier dan alles over dit bedrijf en wees goed voorbereid.

Over Trivago

Trivago is eigenlijk een online zoekmachines waar je terecht kan voor het boeken van jouw droomvakantie. De reisorganisatie heeft meer dan 700.000 hotels over de hele wereld online staan. Voer het hotel dat je gevonden hebt in en de datum en vergelijk direct de prijs met andere aanbieders. Je vindt zo altijd de meest voordelige online reisorganisatie die jouw hotel voordelig aanbied. Gemiddeld kan je met Trivago ongeveer 36% op je vakantie besparen en dit is een flink bedrag als je een zomervakantie boekt. Trivago bestaat al sinds 2004 en werkt samen met 200 verschillende hotelboekingssites om altijd de voordeligste aan te kunnen bieden.

Soorten reizen bij Trivago

In principe kan je bij Trivago terecht voor werkelijk iedere reis die je wil maken. Je boekt namelijk zeer eenvoudig online een voordelig hotel bij in de plaats van bestemming. Je kan zelfs een hotel opzoeken op basis van Trivago ervaringen. Welk hotel valt het meeste in de smaak van de bezoekers die er echt geweest zijn? Maar je kan ook de reizen boeken op basis van de locatie vanaf het centrum of de prijs categorie. Trivago laat altijd de prijs per nacht zien en dit kan soms wat verwarrend zijn omdat je niet direct de totaalprijs ziet.

Reis boeken bij Trivago

Via de online zoekmachine kan je precies selecteren wat je zoekt. Denk bijvoorbeeld aan het aantal sterren en de Trivago beoordelingen. Als je een hotel gevonden hebt in jouw reisperiode dan kan je de voordeligste boekingssite aanklikken. Dit scheelt soms wel tientallen euro’s per nacht. Je verlaat vervolgens de website van Trivago zelf om rechtstreeks via de boekingssite te boeken. Vaak dien je de reis wel direct met een Creditcard te betalen en bij sommige reisorganisaties is het ook mogelijk om een boeking met iDeal te betalen.

Trivago ervaringen

Het fijne van Trivago is dat je heel eenvoudig kan kijken of er een hotel beschikbaar is binnen je budget. Je kan aan de hand hiervan de ervaringen lezen. Met behulp van de Trivago ervaringen weet je direct of een hotel wat voor jouw is. Er staan in totaal miljoenen ervaringen met Trivago en het hotel online. Bij ons vind je vooral de Trivago ervaringen van Nederlanders die een keer een vakantie geboekt hebben via de vergelijkingssite. Je weet zo of de website van de reisorganisatie te vertrouwen is en of je hier een boeking kan maken of niet.

Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Geen ervaringen bekend