Tjingo ervaringen en reviews

Wil jij alles weten over Tjingo of Tjingo ervaringen lezen van andere reizigers? lees hier dan alles over dit bedrijf en wees goed voorbereid.

Over Tjingo

Tjingo is een online reisbureau waar de laagste prijs enorm belangrijk is. Het online reisbureau doet er echt alles aan om de prijzen voor de reizen zo laag mogelijk te houden in ruil voor extra luxe. De Tjingo ervaringen zijn dan ook zeer positief over de prijs kwaliteitsverhouding. Toch wil je wel een bepaalde garantie als je gaat boeken en gelukkig krijg je die dankzij de ANVR en SGR keurmerk. Je kan zo met garantie en zekerheid een boeking plaatsen bij dit online reisbureau.

Soorten reizen bij Tjingo

Tjingo heeft lage prijzen voor bestemmingen over de hele wereld. Natuurlijk kan je een populaire zomervakantie boeken naar bijvoorbeeld Griekenland, Turkije, Italië of Spanje. Maar je kan ook een vakantie boeken naar de wat onbekendere landen zoals Andorra of Mexico. Met de matsprijzen ben je altijd voordelig uit en zit je vlucht en hotel inbegrepen. Als je er even niet uitkomt welke accommodatie of bestemming je het beste kan kiezen dan kan je altijd telefonisch contact opnemen met Tjingo. Je kan natuurlijk ook naar onze ervaringen kijken en een accommodatie zoeken die het beste bij jouw past.

Reis boeken bij Tjingo

Als je een reis gaat boeken bij Tjingo dan doe je dit altijd online. Je kan via de website een bestemming uitzoeken en vervolgens kijken welke accommodatie je aanspreekt. Het is zelfs mogelijk om op basis van je eigen budget een mooi hotel uit te zoeken. Je zoekt zo altijd een reis uit die je kan betalen zelfs als je naar een verre bestemming als Bali gaat. Het boeken van een reis doe je eenvoudig online en na je boeking is de reis definitief. Na je boeking dien je wel 15% aan te betalen. Uiterlijk 7 weken voor vertrek betaal je de rest van je reis aan Tjingo.

Tjingo ervaringen

Natuurlijk ben je wel eigenlijk benieuwd wie Tjingo nu eigenlijk is en of het veilig is om hier te boeken. Leuk zo’n lage prijs, maar wat krijg je ervoor terug? Jouw Tjingo ervaringen kan je online delen via de website, maar je kan ook de ervaringen van anderen lezen. De Tjingo ervaringen op onze website zijn altijd eerlijk en niet gemanipuleerd door het bedrijf zelf. Je weet dus echt van te voren wat je kan verwachten als je bij deze online reisorganisatie een boeking gaat maken. Onze ervaringen helpen je zo bij het maken van een keuze voor een online reisorganisatie.

Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Tjingo - Fijn en vertrouwd
10
Beoordeeld op 29-06-2015 door Chris
Dit is precies zoals het hoort. Na het boeken kregen we alles netjes opgestuurd en konden we zonder zorgen 2 weken genieten
Tjingo - Goedkoop
10
Beoordeeld op 25-06-2015 door Dirk
Wij kende Tjingo nog niet maar hebben dan ook alleen maar hier geboekt vanwege de prijs. Super goedkoop en alles was goed. Geenk klachten!
Tjingo - Te gekke vakantie
8
Beoordeeld op 24-06-2015 door Ben, John en Gio
Met vrienden een weekje naar Kreta geweest en het was wicked! In 1 woord te vet voor woorden. Friet van piet was echt hilarisch een patatzaak met satesaus hoe cool! Daarnaast is uitgaan gewoon de shit daar!