Tenzing Travel ervaringen en reviews

Wil jij alles weten over Tenzing Travel of Tenzing Travel ervaringen lezen van andere reizigers? lees hier dan alles over dit bedrijf en wees goed voorbereid.

Over Tenzing Travel

Tenzing Travel is al jaren een specialist in verre reizen. Op basis van eigen ervaringen wordt een reis samengesteld. Naast het online ontdekken van jouw droomreis is het zelfs mogelijk om een reisadviseur bij je thuis te laten komen. De adviseur is uiteraard een expert in jouw vakantie en kan je leuke feitjes vertellen en reizen laten zien. Aan de hand van jouw wensen wordt zo de meest ideale vakantie samengesteld. De reisorganisatie gaat inmiddels al heel wat jaartjes mee en is aangesloten bij de SGR en ANVR om je een veilige reis aan te kunnen bieden.

Soorten reizen bij Tenzing Travel

Je kan bij Tenzing Travel eigenlijk terecht voor echt alle soorten reizen over de hele wereld. Van een citytrip naar New York tot een groepsreis in Azië of een individuele reis door de jungle. Alles is mogelijk en je reisplan kan zelfs helemaal persoonlijk worden opgesteld door de adviseurs van de reisorganisatie. Je hebt zo een offerte op maat voor jouw droomreis. Geen enkele bestemming is te gek en voor iedere bestemming is wel een expert die je werkelijk alles over jouw bestemming weet te vertellen. Je ziet dit zowel online terug of misschien zelfs bij je thuis als je een adviseur langs laat komen.

Reis boeken bij Tenzing Travel

Een reis boeken kan eigenlijk op een aantal verschillende manieren. Je kan online je wensen doorgeven en een online reisplan laten samenstellen met een rondreis die je zelf kan maken. Maar je kan ook gewoon online losse vliegtickets of een groepsreis boeken. Naast deze reizen kan je ook nog iemand laten langskomen om jouw te informeren over je reis en een reis samen te stellen. Na de boeking dien je via een bankoverschrijving altijd 15% aan te betalen van de reissom. Het resterende bedrag dien je een aantal weken voor vertrek definitief te betalen.

Tenzing Travel ervaringen en reviews

Tenzing Travel ervaringen zijn altijd handig om voor het boeken op een rijtje te hebben. Je weet dan wat je kan verwachten als je online een boeking maakt. De ervaringen kunnen je helpen om online een beslissing te maken over Tenzing Travel. Laat je dus niet verassen en bekijk online de Tenzing Travel ervaringen van gasten die ermee op reis zijn geweest. Ze kunnen je als geen ander laten weten hoe hun ervaring is om een reis te maken met deze reisorganisatie. Mocht je uiteindelijk online geboekt hebben kom dan even bij ons terug om je mening over je reis te laten horen.

Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Geen ervaringen bekend