Stip reizen ervaringen en reviews

Wil jij alles weten over Stip reizen of Stip reizen ervaringen lezen van andere reizigers? lees hier dan alles over dit bedrijf en wees goed voorbereid.

Over Stip reizen

Stip reizen is in 2008 opgericht Onder de vleugels van het toen nog moederbedrijf Corendon. In 2012 is het bedrijf geheel op eigen voet verder gegaan. Met inmiddels 40 reisexperts heeft het dan ook een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. In 2012 vervoerde Stip reizen bijvoorbeeld maarliefst 160.000 reizigers naar 40 verschillende landen. Stip reizen is dus binnen korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke reisorganisatie in de reisbranch. Het is daarom ook niet voor niets dat Stip reizen de laatste jaren de snelstgroeiende reisorganisatie van Nederland is. Stip reizen staat dan ook vooral bekend om hun gunstige prijzen en vaak verrassende aanbod.

2012 is een rode draad door het bedrijf, want ook in dit jaar wist Stip reizen zich te vestigen als een van de gezondste bedrijven in Nederland. Stip reizen behoort maarliefst tot de 3% meest gezonde bedrijven van Nederland wat toch het nodige vertrouwen geeft voor haar klanten. Met verschillende prijzen als de over the top award, de warme douche en beste touroperator bij Zoover mag Stip reizen ontzettend trots zijn op de weg welke ze zijn ingeslagen.

Soorten reizen Stip reizen

Stip reizen biedt in meer dan 40 verschillende landen vakanties aan en geeft vrijwel alle mogelijkheden welke de klant wilt. Of je nou naar Marokko, Italie, Spane of de arabische Emiraten wilt vrijwel alles is mogelijk bij Stip reizen. Wil jij met de auto, vliegtuig, boot of bus? Geen enkel probleem want alle vervoertyptes worden aangeboden!

Maar nog veel belanger voor de klant is dat Stip reizen nooit maar dan ook nooit concessies maakt als het gaato m de kwaliteit. Je weet je zeker dat je hotels boekt met minimaal 3 sterren en streeft het er naar om ook zoveel mogelijk betaalbare 5 sterren accommodaties ertussen te krijgen/houden. Een goede prijs-kwaliteits verhouding is dan ook erg belangrijk.

Vakantie boeken Stip reizen

Een vakantie boeken bij Stip reizen is bijna net zo makkelijk als het kopen van een product op het internet. Heb jij een geschikte vakantie gevonden? Dan kan je de datum kiezen wanneer je weg wilt, de verblijfsduur en het aantal personen kiezen. Hierna vul je alle benodigde gegevens in en kan je jouw betaalmethode kiezen. Heb je ondanks het gebruiksvriendelijke boeksysteem toch nog vragen of kom je er neit uit? Neem dan gerust contact op met Stip reizen.

Je hoeft bij Stip reizen ook niet bang te zijn dat je teveel betaald! Zie je exact dezelfde vakantie elders goedkooper? Dan betaald Stip reizen het verschil + de boekingskosten aan jouw terug! Je betaald bij Stip reizen dus nooit teveel!

Stip reizen ervaringen

Ondanks alle lovende woorden over Stip reizen kan het geen kwaad om de Stip reizen ervaringen van andere consumenten door te nemen. Door de Stip reizen ervaringen van andere consumenten door te nemen weet je uit de eerste hand alles over dit bedrijf.

Over het algemeen zijn de klanten van Stip reizen erg tevreden en zijn de Stip reizen ervaringen erg positief te noemen. Het is dan ook niet voor niks dat dit bedrijf op Zoover bijvoorbeeld een 8,5 als beoordeling haalt! De kwaliteit en prijs zijn de belangrijkste factoren dat de klanten terug blijven komen bij Stip reizen.

Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Stip reizen - Lekkere vakantie
10
Beoordeeld op 22-06-2015 door Bruins
Heerlijke vakantie gehad zoals het hoort te zijn. Vlucht had iets vertraging maar dat is niet echt benoemingswaardig. Voor de rest was spanje gewoon lekker. Leuke stad barcelon en heerlijk gegeten.