Schipholtickets ervaringen en reviews

Wil jij alles weten over Schipholtickets of Schipholtickets ervaringen lezen van andere reizigers? lees hier dan alles over dit bedrijf en wees goed voorbereid.

Over Schipholtickets

Schipholtickets is een Nederlandse vergelijkingssite voor het vinden van de goedkoopste vliegtickets. Onterecht wordt er weleens gedacht dat je alleen vanaf Schiphol vliegtickets kan vergelijken, maar ook andere bestemmingen zijn mogelijk. Je kan voor ieder vliegveld in Nederland kiezen, maar ook voor Brussel en Düsseldorf. Als je een boeking voor vliegtickets besluit te maken dan wordt je ook echt beschermd door de Nederlandse branches. Zo is Schipholtickets aangesloten bij de ANVR en SGR. Mocht de reisorganisatie failliet gaan dan ben je zo je geld niet kwijt en dit natuurlijk altijd prettig om te weten.

Soorten reizen bij Schipholtickets

Je kan werkelijk alle soorten reizen maken bij Schipholtickets waar jij zin in hebt. Van een reisje naar London tot een zakenreis naar Barcelona of een zomervakantie in Amerika. Werkelijk alles is mogelijk en je kan het direct boeken als je een prijs gezien hebt die jouw echt aanspreekt. De prijzen van de vliegtickets kunnen werkelijk per dag verschillen dus het is slim om niet al te lang na te denken. Volgende week kunnen de vliegtickets alweer een heel stuk duurder zijn. Probeer dus goed te vergelijken en op verschillende datums want dit kan al snel veel geld schelen.

Reis boeken bij Schipholtickets

Als je een vlucht gezien hebt met voor jouw de beste prijs en tijden dan kan je deze online boeken via de website. Je zit wel echt direct aan de vlucht vast en je kan definitief niet meer annuleren. Vraag dus eerst even vrij voordat je een reis boekt. Naast het direct definitief boeken dien je ook direct te betalen. Je kan dus niet eerst een deel aanbetalen als je een vliegticket boekt. Een ticket betalen kan zonder bijkomende kosten via iDeal. Het is ook mogelijk om met een creditcard te betalen of via het GWK. Een bankoverschrijving behoort ook tot de mogelijkheden.

Schipholtickets ervaringen en reviews

Natuurlijk twijfel je wel even als je voor het eerst een reis gaat boeken bij Schipholtickets. Vooral als je jouw complete vakantiegeld op de website gaat uitgeven. Gelukkig kan je de Schipholtickets ervaringen online teruglezen. Je hebt zo een idee hoe andere de schipholtickets website hebben ervaren. Op basis van hun ervaringen kan je al snel beslissen of je hier jouw vakantie wil gaan boeken. De Schiphol ervaringen helpen je zo verder bij het maken van een definitieve keuze.

Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Schipholtickets - goedkoop en snel
10
Beoordeeld op 24-06-2015 door Mandie
Vlucht geboekt naar Italie voor ze tween voor 150 euro en konden het niet goedkoper vinden. Site is erg gemakkelijk en snel. Let wel even op dat de kosten pas op het einde echt 100% zichtbaar zijn.